A Drága örökösök két esztendő szünet után 2022 év végén tért vissza az RTL-re. A napi sorozat 5., és egyben eddigi leghosszabb évada tavaly májusban ért véget a csatornán. Idén márciusban Kolosi Péter, az RTL tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese a SorozatWiki Podcast évértékelő adásában árulta el, hogy a széria 6. etapja a tavasz végén és nyáron kerül képernyőre, mely egyben a produkció utolsó szezonja is lesz.

hirdetés

A napokban írtuk meg, hogy május 19-én, vasárnap 21:10-kor lesz látható a The Floor – Csak egy maradhat Drága örökösök különkiadása. Ez alapján szinte biztos volt, hogy a vetélkedő speciális epizódja a sorozat visszatérő kampányának része, így a rá következő napokban, május 20-a és 22-e között debütálhat a produkció 6. etapja. Most pedig kiderült, hogy az oldalunk számítása igaznak bizonyult. Az RTL ugyanis bejelentette, hogy a Drága örökösök – A visszatérés 6., és egyben utolsó szezonja május 21-én, kedden 21:25-kor indul az RTL-en. A széria minden hétköznap este képernyőre kerül a csatornán.

Az új évadban elindul a nyomozás a Róna presszóban történt robbanás ügyében, a korona utáni hajszába pedig nem csak a teljes Szappanos család és a helyiek szállnak be, de a fél szerb alvilág, sőt még egy gazdag sejk is. A tavasz a szerelmet is elhozza Ökörapátiba. Józsi különös meglepetést talál ki szíve választottjának, Subicz szerelme a postáskisasszony felé talán viszonzásra talál, Dani házassága viszont Stefi miatt soha nem látott válságba kerülhet.

hirdetés

Egynyári kaland, Keresztanyu, Tündérkert, Sztárbox - karrierinterjú Dobos Evelinnel

Itt a Drága örökösök utolsó évadának előzetese

19. heti nézettség - Tarolt a The Floor nyitó hete

Megjelent a The Floor Drága örökösök különkiadásának előzetese

Geszti Péter bejelentette, hogy lesz-e folytatása az Adom a napomnak

Kétnapos A mi kis falunk maraton lesz a Coolon