A Drága örökösök 2019 és 2020 között volt látható az RTL Klubon. A produkcióból 4 évadon keresztül 289 epizód kerül képernyőre. Júliusban a SorozatWiki írta meg elsőként, hogy az RTL 2 év után visszahozza a szériát, október végén pedig ezt hivatalosan is megerősítették. Arra lehetett számítani, hogy a sorozat 2023 januárjában indul, azonban most kiderült, hogy minden várakozásnál korábban, már idén érkezik a következő etap. A Drága örökösök 5. évada december 27-én, kedden 19:50-kor indul az RTL-en. A széria hétköznap esténként lesz látható a csatornán. Részletek az RTL közleményében:

hirdetés

A Drága örökösök első négy évada kimagasló nézettséggel futott két éven át a csatornán. 2022 december 27-én 19:50-től pedig Drága örökösök – A visszatérés címmel és új történettel indul az RTL-en. (gyártó: Scripted Productions, showrunner: Hámori Barbara).

A Szappanos család tagjai bár már eltávolodtak egymástól, most ismét össze kell fogniuk, mert a kihívás, ami közösen vár rájuk, minden eddiginél nehezebb lesz. A kérdés már csak az, vajon hajlandóak-e újra találkozni Ökörapátiban és megtudni, hogy Kálmán ezúttal milyen rejtvénnyel lepi meg őket. Az biztos, hogy ha egymásért nem is a pénzért és a gazdagságért mindenre képesek.

Tibi menő autóját és vállalkozását kockáztatja, Mónikának lehet, hogy ismét fel kell adnia nagystílű életvitelét, Kristóf veszélyes terepről érkezik Ökörapátiba, a fiatalok, Kata és Tomika, próbálnak lavírozni a zavaros családi útvesztőben, Kálmán pedig készül valamire.

A vadonatúj részekben is a legnépszerűbb karakterek kerülnek a középpontba: Tibor (Lengyel Ferenc), Mónika (Járó Zsuzsa), Kristóf (Kovács Lehel) Kata (Horváth Anna Sisa), Tamás (Mohai Tamás), Vali (Csarnóy Zsuzsa ), Stefi (Kiss Anna Laura ), Mihály (Bede-Fazekas Szabolcs), Zsóka (Kocsis Judit), Sándor (Hajdu Steve), Anikó (Fekete Linda), Subicz (Németh Kristóf), Icuka (Csonka Ibolya), Marosi (Benkő Nóra), Attila (Haagen Imre), és természetesen új lakók is felbukkannak majd: a kocsmatöltelék Huzal (Magyar Attila), a vagány és titokzatos Dándi (Ganxsta Zolee) és a Tibi életét felbolygató Nusika (Hernádi Judit).

Drága örökösök – A visszatérés December 27-től minden hétköznap 19:50-től az RTL-en.

hirdetés

A héten véget ér az RTL jelenlegi legnézettebb műsora

Pár hét múlva, több RTL-es felületen is indul a ValóVilág 12. évada

Erdőtűz ütött ki az Ázsia Expressz forgatási helyszínén

Mesterséges intelligencia alkotta az MTVA új műsorvezetőjét

Leleplezték az idei X-Faktor harmadik férfi mentorát

Balázs, Bence, Majka és Joci vezetik majd az RTL 15 év után visszatérő showműsorát