Január legelején indul az RTL Klub 2022-es programstruktúrája. A médiavállalat a főcsatornáján a jövő évet visszafogottabb műsormennyiséggel kezdi, de így is minden napra fog jutni valamilyen televíziós újdonság. Lássuk a csatorna teljes főműsoridejét a részletes időpontokkal.

hirdetés

Január 3-án az RTL Híradó után 18:55-kor folytatódik a Fókusz, melynek bruttó adásideje (reklámokkal együtt), 5-10 perccel rövidebb lesz. Ugyanezen a napon érkezik a Keresztanyu 3. évadának premierje. Makkosszállás lakóinak története minden hétköznap 20 órakor kerül majd képernyőre. A széria teljes 1. szezonja alatt és a 2. etap nyári epizódjai során extra hosszú, nettó (reklámok nélküli) 60 percesek részekkel jelentkezett, mely korábban nem volt jellemző a napi sorozatokra. A 2. évadnál azonban szeptembertől a más szériáknál beváltabb, 45-50 perc közötti adásokkal folytatódott. A Keresztanyu új részei 2022-ben sem lesznek újra hosszabbak, az új évadban maradnak a “rövidebb” epizódok.

21 órától érkezik a Nyerő Páros 1. szezonjának ismétlése. Az elmúlt évek legnézettebb realityjének kezdeti szezonja 5 és fél évvel ezelőtt volt látható az RTL Klubon és érdekessége, hogy azóta számos páros már rég nincs együtt. Az évadról itt írtunk bővebben. A produkció az első nap bruttó 100 percben, keddtől pedig 80 perces adásokkal jelentkezik. A retro-párok után az RTL Híradó – Késő esti kiadása lesz látható. Január 3-án, hétfőn még 22:40-kor, keddtől azonban már 22:20-tól kerül képernyőre. Szintén 3-án, hétfőn tér vissza XXI. század – a legendák velünk élnek is. Az első héten rendkívül későn, 23:15-kor jelentkezik, de a második héttől már kicsit korábban, 22:50 körül. A Házon kívül január 4-étől, keddenként 22:50-kor lesz látható.

A szombati napon január 8-tól vált a csatorna 2022-es struktúrára. Innentől 19 órakor indul majd a Fókusz Plusz. Utána ezen a napon 20 órakor lesz A Tanár utolsó évadának televíziós premierje. Az említett 4. szezon az elmúlt hónapokban vált elérhetővé online, az RTL Most+-on, de a nagyközönség számára csak most kerül bemutatásra. 21:15-től filmet sugároznak majd.

Vasárnap, egy héttel korábban, már január 2-án jön a januári programrend. Ekkor debütál ugyanis a Cápák között 4. évada, mely 18:50-kor lesz látható. Az üzleti showműsort eddig mindig hétköznap esténként, a főműsoridő második felében tűzték képernyőre, így érdekes lesz látni, milyen lesz a nézettsége a legkiemeltebb nap estéjének elején. Utána, 20 órától ezen a napon is filmek kerülnek majd képernyőre az RTL Klubon.

A későbbiekben, valamikor tavasszal várható a Kereszanyu készítőinek új napi sorozata, a Hotel Margaret, A mi kis falunk 6. évadának folytatása és A Konyhafőnök új szezonja is.

hirdetés

Elkaszálták az NCIS egyik testvérsorozatát

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi