A Tanár első két évada az RTL Klubon volt látható nagy sikerrel. A sorozat 3. szezonja azonban tavaly tavasszal a televíziós premier előtt fél évvel felkerült az RTL Most+-ra, a médiavállalat prémium platformjára. Végül az év elején mutatták be az RTL Klubon és már nem is hozott jó nézettséget. 2020 nyarán derült ki, hogy érkezik a széria 4. etapja is, de mindez idáig nem lehetett tudni, hogy pontosan mikor. Az RTL Magyarország most bejelentette, hogy október 22-én dupla résszel debütál A Tanár 4. évada, azonban egyelőre most is csak az RTL Most+-on lesz látható. Az új részek péntekenként reggel 8-kor válnak elérhetővé. A televíziós premier jövőre érkezhet csak meg az RTL Klubra. Részletek a tévétársaság közleményében:

hirdetés

Október 22-től minden pénteken reggel 8:00 órától a Nagy Ervin által megformált, egyedi módszereiről ismert tanerő visszatér az RTL Most+ platformra A Tanár 4. évadában! (gyártó: Paprika Studios).

Vasvári Szilárd (Nagy Ervin) öntörvényű és bátor kiállásával segíti diákjait az élet rögös útvesztőjében, miközben a magánéletében folyamatos kétségek gyötrik: elengedje-e élete szerelmét vagy küzdjön az igazgatóhelyettes, Kovács Lilla (Trokán Nóra) szívéért. Ugyanis Lilla megpályázott egy igazgatói állást egy másik városban, így az iskola és Szilárd életében töltött napjai meg vannak számlálva.

Mindeközben a matektanárnő (Liptai Claudia) és Szeverin tanár úr (Elek Ferenc) kapcsolatában a gyermekvállalás körül akadnak bonyodalmak, Rácz Ernő (Anger Zsolt) igazgató úr pedig egy múltbéli emlék miatt gyötrődik rögtön az első epizódban.

A sorozat a dráma és a komédia eszközeivel mutatja be egy iskolai közösség hétköznapjait. Az egyes részek a sokszor humoros jelenetek mellett fontos közéleti és társadalmi kérdéseket is feldolgoznak, amelyek sok embert érinthetnek. Többek között láthatunk olyan diákot, aki külföldről hazatérve nehezen illeszkedik be társai közé, lesz, aki egy osztálykiránduláson sodorja veszélybe a barátai, egy másik diákot pedig áruláson kap Vasvári tanár úr.

A Tanár 4. évada október 22-én péntek reggel dupla epizóddal kezdődik, majd a rákövetkező héttől péntek reggelente epizódonként nézhető az RTL Most+ platformon. Emellett az X-Faktor 5 élő showja kizárólag az RTL a Most+-on lesz majd visszanézhető. A Konyhafőnök és a Nyerő Páros eddigi összes epizódja jelenleg is visszanézhető az RTL Most+-on és a Nyerő páros 2021-es évadának kibeszélő műsora is a Most+-on lesz elérhető. Mindemellett az RTL Most+ felületén az UEFA Európa Liga és az UEFA Európa Konferencia Liga összecsapásai a forduló csütörtök estéin élőben követhetőek.

Az RTL Most+ az RTL Most prémium változata, mely extra funkciókkal, valamint exkluzív és hosszabb ideig elérhető tartalmakkal várja a felhasználókat. Az RTL Most+ használatához szükséges aktiváló kódot a szerződött televíziós szolgáltatókon keresztül érhetik el a jogosult előfizetők extra költség nélkül.
További információ: https://rtl.hu/most

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban