Decemberben a Disney egy befektetőknek tartott rendezvényen 10 új Star Wars-sorozat érkezését jelentette be. Ezek közül a The Bad Batch animációs széria jelenleg is fut, az egy évadosra tervezett Obi-Wan Kenobit pedig már forgatják. Ezek mellett szó esett a Rangers of the New Republic-ról is, ami a The Mandalorian egyik legfontosabb szereplőjéről, Cara Dune-ről szólt volna.

hirdetés

Az őt alakító Gina Caranot azonban a közösségi médiában történő szélsőséges véleménynyilvánításai miatt februárban kirúgták a The Mandalorianból. Mivel a színésznő a Rangers of the New Republic-ban ismét Dune bőrébe bújt volna Carl Weathers oldalán, az elbocsátását követően máris kérdőjelessé vált a projekt megvalósulása. Főleg miután a Lucasfilm azt is kijelentette, hogy nem szándékozzák más színésznőre bízni a szerepét, ezért az új évadban kiírják a karaktert.

Konkrét kaszát egyelőre nem kapott a testvérsorozat, azonban a Variety legfrissebb értesülései szerint a széria nincs aktív fejlesztés alatt. A Star Wars rajongóinak azonban nincs okuk a búslakodásra, hiszen olyan produkciók érkeznek majd, mint a Rosario Dawson főszereplésével készülő Ahsoka, a Lando Calrissian-széria és a Leslye Headland-féle The Acolyte című thrillersorozat. Ezek mellett jön a The Mandalorian 3. évada és a The Book of Boba Fett is. 

hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna