A The Mandalorian évadzáró epizódjának végén, a főcím után Boba Fettről láthattunk képsorokat, melynek a végén leleplezték, hogy érkezik egy The Book of Boba Fett projekt. Akkor még nem lehetett tudni, pontosan ez mit takar, de azóta kiderültek a részletei. A The Book of Boba Fett egy teljesen különálló Star Wars sorozat lesz, melyet már el kezdtek forgatni és 2021 decemberében érkezik meg a Disney+-ra.

Jó hír, hogy a produkció Boba Fett szériát, Jon Favreau és Dave Filoni felügyelik, akik a The Mandalorian producerei is. Ez lesz a Disney múltkor leleplezett szériái után a 10. új Star Wars sorozat.

A múltkor írtuk meg, hogy a The Mandalorian hosszabb szünetre vonul és a 3. évada csak jövő karácsonykor érkezik. Most kiderült, hogy a sorozat forgatását még el sem kezdték és csak valamikor 2021-ben, a Boba Fett széria felvételei után látnak hozzá. Így egyre valószínűbb, hogy az eddig tudottnál is többet kell várni a The Mandalorian folytatására és a 3. etap várhatóan csak valamikor 2022-ben kerülhet képernyőre.

Hatalmas bejelentéseket tett és számos előzetest adott ki a Netflix

Megjelent a Vikingek: Valhalla első előzetese

Nagy bejelentések, több jelenetvideó és új előzetes érkezett a The Witcherről

Izgalmas jelenetvideót tett közzé a Netflix A nagy pénzrablás folytatásából

Itt vannak az első képsorok a Bridgerton család 2. évadából

Megjelent a Stranger Things 4. évadának legújabb előzetese