Hatalmas port kavart a The Mandalorian sztárjának szerdai instagramos megosztása. Így szól – az azóta természetesen törölt – poszt, mely a jelenkort a zsidóüldözésekhez hasonlítja: „A zsidókat az utcákon verték, de nem a náci katonák, hanem a saját szomszédjaik, még a gyerekek is. Mivel a történelem szerkesztett, a mai emberek nagy része nem veszi észre, hogy ahhoz, hogy a nácik zsidók ezreit gyűjthessék össze ilyen könnyedén, a kormány először a szomszédjaikkal utáltatta meg őket zsidóságuk miatt. Miben különbözik ez attól, ha valakit politikai nézetei miatt gyűlölnek?”

A Lucasfilm kiadott egy közleményt, melyben azt írják, hogy Gina Carano jelenleg nem áll a Star Wars-tartalmakat gyártó cég alkalmazásában és ez a jövőben sem fog változni. Elfogadhatatlannak tartják, hogy a színésznő kulturális és vallási identitásuk alapján becsmérli az embereket a közösségi médiában. Cara Dune karakterére építve terveztek egy Mandalorian-spinoff sorozatot is Rangers of the New Republic címmel, ennek sorsáról még nem közölt semmit a Lucasfilm. Az biztos, hogy Carano nem fog szerepelni benne.

Gina Caranót az utóbbi hónapokban többször elővették a közösségi médiában való tevékenységei miatt. A korábbi sportoló kritizálta a maszkviselést, Black Lives Matter-mozgalmat sértő bejegyzéseket kedvelt és összeesküvés-elméleteket osztott meg a választási csalásról. A Lucasfilm ezek ellenére kitartott mellette és nem rúgta ki őt, egészen mostanáig.

hirdetés
hirdetés

Megvan a győztes, ő nyerte a 2021-es Séfek séfét

Kiderült, mikor ér véget A bosszú csapdájában

Premierdátumot kapott a Netflix bűnügyi sorozatának utolsó évada

Kiderült, hogy hány órakor lesz látható a Remények földje 3. évada

Új falus sorozat indul ma este (x)

Már a 7. évadával tér vissza ma este az egyik népszerű magyar műsor (x)