Az éjjel a Disney egy nagyszabású rendezvényen tett hatalmas bejelentéseket. A médiavállalat elnöke elmondta, hogy a következő években 10 új Star Wars és 10 új Marvel-sorozatot akarnak készíteni, valamint további 15 élőszereplős egyéb szériát. Mindegyik projekt a Disney+ online videótárra érkezik, mely 2021-ben megjelenik Kelet-Európában is. Az ára 8,99 euró lesz, ami mai árfolyamon nagyjából 3200 Ft-ot jelent.

A Zsivány egyes előzménysorozatának végleges címe Andor lesz és ugyan a forgatása az eddigi infóknak megfelelően valóban megkezdődött, a premierje 2021 helyett, csak 2022-ben lesz. Obi-Wan Kenobi lett a végleges címe a róla szóló szériának, mely 10 évvel a Sith-ek bosszúja után fog játszódni. Szintén friss bejelentés, hogy a produkcióban a Star Wars II-III. részeiben Anakin Skywalkert megformáló Hayden Christensen is látható lesz, aki Darth Vadert fogja alakítani. A forgatások a korábbi hírekkel ellentétben nem januárban, hanem csak márciusban kezdődnek meg.

Ahsoka címmel Ahsoka Tano karaktere is saját szériát kap. A címszereplőt – csak úgy mint a The Mandalorianban lévő szereplése esetében – Rosario Dawson alakítja majd. A produkció a Star Wars: Lázadók animációs széria után, nagyjából a The Mandalorian idejében fog játszódni, sőt a későbbiekben össze is fog kapcsolódni a két történet. A produkció fejlesztése egyelőre az elején tart, így megtippelni sem lehet, hogy mikorra várható.

Ezeken kívül érkezik majd egy Rangers of the New Republic című széria is, mely a cselekménye szintén a The Mandalorian idővonalában fog mozogni. The Acolyte lett a végleges címe annak a női főszereplős új Star Wars sorozatnak, amelyről korábban már mi is beszámoltunk. Egy Lando nevű széria is jönni fog, melyről egyelőre semmit sem tudni, valamint 3 Star Wars animációs sorozatot is készítenek majd a Disney+-ra.

hirdetés
hirdetés

Megvan, hogy mikor érkezhet A Gyűrűk Ura előzménysorozatának 2. évada a Prime Videóra

Közönségkedvenc páros főszereplésével készül az NCIS vadonatúj testvérsorozata

Kincsvadászok: Még véget sem ért az első évad, de már a TV2 berendelte a következőt

Napokon belül új évaddal jelenkezik a Spektrum Home egyik beszélgetős műsora

Márciusban vadonatúj telenovella indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Bejelentették, hogy mikor indul Dombóvári István vadonatúj talkshow-vetélkedője