Szeptember elején kiderült, hogy több év szünetet követően folytatódik a Gyertek át. Október elején, a Big Picture konferencián azt is nyilvánosságra hozták, hogy a produkció már 2022-ben elérhetővé válik, méghozzá az RTL+-on. Arról, hogy az RTL vadonatúj, fizetős, reklámmentes streaming szolgáltatásán milyen tartalmak lesznek láthatóak, itt írtunk részletesebben.

hirdetés

Az RTL Most és az RTL Most+ helyére érkező RTL+ november 16-án, szerdán el is indult. Ezen a napon több több tartalom is debütált a streaming szolgáltatáson, melyek között ott van Sebestyén Balázs műsora is. A produkció első epizódja már megtekinthető a platformon, a további részek pedig hetente kerülnek majd fel az RTL+ kínálatába.

A Gyertek át 6. évadának első adásában Frohner Ferenc, fodrász és a Celeb vagyok, ments ki innen döntőse, Bódi Sylvi, szépségkirálynő, Kamarás Norbert, az Éjjel-Nappal Budapest sztárja és műsorvezető, Dombóvári István és Musimbe Dennis, humoristák, Dér Heni, énekesnő, Kabát Peti, volt focista és a Nyerő Páros műsorvezető segédje, valamint Lukács Miki, a Reggeli egykori műsorvezetője voltak a vendégek.

hirdetés

A Trónok harca korábbi színésznője csatlakozott az egyik népszerű Marvel sorozat új évadához

Kiderült, hogy mikor jön a The Mandalorian 3. évada

Hamarosan érkezik a televíziós legendákról szóló műsor 2. évada a Spektrumra

Szűk két hónappal a premier után elkaszálták a Netflix vadonatúj horrorsorozatát

A Farm VIP-t és A nagy Őt érintő műsorváltozás lesz péntek este a TV2-n

Vadonatúj, reptéren forgó reality készül a TV2-re