A Gyertek át! 1. szezonja 2015-ben, a 2. és a 3. évad 2016-ban, a 4. etap 2017-ben, az 5. szezon pedig 2019-ben volt látható az RTL Klubon. A produkció az első két évadban szombat esténként került képernyőre Gyertek át szombat este! címmel. A 3. etaptól kezdve péntekenként tűzték képernyőre, ekkor már Gyertek át! volt a műsor neve.

hirdetés

A vetélkedő az amerikai Hollywood Game Show magyar változata. Az elmúlt évadokban már Sebestyén Balázs a producere és a gyártója is a műsornak. A Gyertek át! lényege, hogy két 4 fős, sztárokból álló csapat versenyez egymással. A produkció hangulata egy házibuliéhoz hasonlít leginkább, ahol a vendégeknek vicces helyzeteket és feladatokat kell megoldaniuk.

Sebestyén Balázs Hivatalos oldala egy Facebook-posztban hozta nyilvánosságra, hogy a Gyertek át! hamarosan új évaddal tér vissza az RTL egyik csatornájára. A produkció felvételei szeptember 19-én, 20-án, 28-án és 29-én lesznek, melyekre jegyeket is lehet váltani, ha valaki szeretné a helyszínen megtekinteni a forgatást. Az RTL nem jelentette be, hogy a vetélkedő idén ősszel érkezne, így minden bizonnyal 2023-ban lesz látható.

hirdetés

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor