A Gyertek át! 1. szezonja 2015-ben, a 2. és a 3. évad 2016-ban, a 4. etap 2017-ben, az 5. szezon pedig 2019-ben volt látható az RTL Klubon. A produkció az első két évadban szombat esténként került képernyőre Gyertek át szombat este! címmel. A 3. etaptól kezdve péntekenként tűzték képernyőre, ekkor már Gyertek át! volt a műsor neve.

hirdetés

A vetélkedő az amerikai Hollywood Game Show magyar változata. Az elmúlt évadokban már Sebestyén Balázs a producere és a gyártója is a műsornak. A Gyertek át! lényege, hogy két 4 fős, sztárokból álló csapat versenyez egymással. A produkció hangulata egy házibuliéhoz hasonlít leginkább, ahol a vendégeknek vicces helyzeteket és feladatokat kell megoldaniuk.

Sebestyén Balázs Hivatalos oldala egy Facebook-posztban hozta nyilvánosságra, hogy a Gyertek át! hamarosan új évaddal tér vissza az RTL egyik csatornájára. A produkció felvételei szeptember 19-én, 20-án, 28-án és 29-én lesznek, melyekre jegyeket is lehet váltani, ha valaki szeretné a helyszínen megtekinteni a forgatást. Az RTL nem jelentette be, hogy a vetélkedő idén ősszel érkezne, így minden bizonnyal 2023-ban lesz látható.

hirdetés

A Trónok harca korábbi színésznője csatlakozott az egyik népszerű Marvel sorozat új évadához

Kiderült, hogy mikor jön a The Mandalorian 3. évada

Hamarosan érkezik a televíziós legendákról szóló műsor 2. évada a Spektrumra

Szűk két hónappal a premier után elkaszálták a Netflix vadonatúj horrorsorozatát

A Farm VIP-t és A nagy Őt érintő műsorváltozás lesz péntek este a TV2-n

Vadonatúj, reptéren forgó reality készül a TV2-re