2020 decemberében a Disney bejelentette, hogy 10 új Star Wars sorozatot fognak készíteni az elkövetkezendő években. Ezen produkciók közül az Ewan McGregor főszereplésével készült Obi-Wan Kenobi másfél hét múlva jelenik meg és az Ahsoka forgatása is elkezdődött már. A Vanity Fair most készített egy riportot a készülő és a premier előtt álló sorozatokról, valamint közös képek is készültek a főszereplőkről. A készítők hatalmas bejelentéseket tettek az Andorral és The Mandalorian 3. évadával kapcsolatban, valamint több fontos információt is elárultak a készülő szériákról.

hirdetés

A 2019 végén debütált a The Mandalorian, melynek 3. évadának forgatását március végén fejezték be. Korábbi hírek szerint a friss etap 2022 év végén érkezik, a Moff Gideon karakterét alakító Giancarlo Esposito azt nyilatkozta, hogy szerinte akár már nyár elején jöhet a folytatás. A 3. szezonra azonban még várni kell. A riportban ugyanis az áll, hogy a folytatás 2022 végén – 2023 elején kerül be a streaming szolgáltató kínálatába.

A Diego Luna főszereplésével készülő Andor forgatása 2020 végén kezdődött el, az első fotók pedig tavaly május elején szivárogtak ki. Azt eddig is tudni lehetett, hogy a széria idén debütál a Disney+-on, most azonban kiderült, hogy az Andor 2022 nyár végén érkezik meg a streaming szolgáltatóra. Az első szezon 12 részből fog állni, és már most 3 évadosra tervezik.

Nyilvánosságra hozták, hogy pontosan miről fog szólni a Zsivány egyes előzménysorozata. A történet a címszereplő otthonának elpusztításával kezdődik, majd felnőttkorában követhetjük őt nyomon, amikor rájön, hogy nem menekülhet örökké. Andor új otthonra talál, ami az egész etap fő helyszíneként szolgál majd, azonban idővel az itt élők folyamatosan radikalizálódnak. Emellett megismerkedünk egy másik bolygóval is, amely a Birodalom gyarmata lesz, és végignézhetjük, ahogy az új rezsim terjeszkedik és mindenkit elpusztít, aki az útjába kerül.

A riportból kiderült, hogy a sorozat Andor mellett nagy hangsúlyt fektet a Genevieve O’Reilly által alakított Mon Mothma-ra is. A színésznő nem újonc a Star Wars franchise-ban, hiszen Diego Lunához hasonlóan ő is játszott a Zsivány Egyesben, valamint a karaktere fiatal változatának bőrébe bújt A Sith-ek bosszújában. A lázadó vezető története Andoréval párhuzamosan bontakozik majd ki. Az Andor főhőseiről a Vanity Fair által megérkezett az első hivatalos kép is.

A cikkből megtudhatjuk azt is, hogy a Diego Lunával három évvel ezelőtt osztották meg a spinoff ötletét. Luna úgy írja le a sorozatot, mint egy menekülttörténetet, amelyben kétségbeesett emberek menekülnek a Birodalomból, köztük Cassian Andor is. A produkció vezető írója és producere, Tony Gilroy elárulta, hogy az első évad arra koncentrál, ami a Zsivány Egyesben történt a karakterrel. Andor feláldozta az életét a galaxisért, a széria pedig bemutatja, hogy ő valójában forradalomkerülő, cinikus és elveszett.

A négy sorozat főszereplőinek hivatalos fotózásáról készült promóvideó alább megtekinthető.

hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en