A The Mandalorian 1. évada 2019 végén debütált a Disney+-on. A 2. szezon pedig egy évvel később jelent meg. Új etap azóta nem érkezett, de a történet folytatódott, ugyanis a télen képernyőre kerülő The Book of Boba Fett 1. szezonjában rendkívül fontos szerep jutott a The Mandalorian két főszereplőjének, Din Djarinnak és Grogunak.

hirdetés

A sorozat 3. évadának forgatását március végén fejezték be. Külföldi értesülések szerint a széria 3. etapja legkorábban 2022 végén érkezhet, azonban elképzelhető, hogy akár már sokkal korábban is debütálhat. A produkció egyik fontos színésze, a Moff Gideon karakterét alakító Giancarlo Esposito ugyanis a The Rich Eisen Show-ban azt mondta, hogy szerinte már idén nyáron látható lesz a The Mandalorian következő évada.

„Hamarosan láthatjátok. Még számomra is van néhány tennivaló, néhány végső simítás. Úgy gondolom, hogy idén nyáron érkezhet. Pontos dátumot még nem tudok, de hamarosan jönni fog”

– nyilatkozta Giancarlo Esposito.

Ezek után kérdésessé vált, hogy a sorozat 3. szezonja az eddigi híreszteléseknek megfelelően valóban év végén érkezik-e vagy már nyáron bemutatkozik. Amint hivatalos fejlemény van a premierrel kapcsolatban, azt azonnal megírjuk. A Disney és a Lucasfilm egyelőre nem reagált a színész által adott interjúra.

hirdetés

Újabb nagy nemzetközi streaming szolgáltató indul Magyarországon

29. heti nézettség - Hatalmasat tarolt a Forma-1: Magyar Nagydíj

Ők 32-en lesznek a idei Sztárbox versenyzői - íme a teljes lista

Leleplezték a Farm VIP 5. évadának versenyzőit

Megvan, hogy mikor indul az Újratervezés 4. évada a TV2 Klubon

Kiderült, hogy kik lesznek a Sztárbox idei évadának műsorvezetői és kommentátorai