Augusztusban a SorozatWiki elsőként írta meg, hogy a TV2 Csoport vadonatúj, magyar heti sorozatot készít a spanyol El Chiringuito de Pepe alapján. November elején nyilvánosságra hozták a széria első előzetesét. Ezen kívül pedig bejelentették, hogy Mucsi Zoltán lesz a Pepe főszereplője, ráadásul az is kiderült, hogy kik lesznek láthatóak majd a főbb szerepekben.

hirdetés

Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója a SorozatWikinek adott évértékelő interjújában elárulta, hogy a produkció idén áprilisban érkezik, azonban a pontos dátumot egészen mostanáig nem lehetett tudni. A tévétársaság kedd délután bejelentette, hogy a Pepe április 10-én, vasárnap 20:30-kor debütál a TV2-n, méghozzá dupla epizóddal.

„Nagy reményeket fűzünk a Pepéhez, ami fontos eleme a TV2 hosszútávú fikciós stratégiájának. Ez a sorozat mindent megkapott, amire egy sorozatnak szüksége van: remek forgatókönyv, nagyon erős színészgárda, kiváló alkotók, és kellő gyártási és utómunka idő. Hiszünk benne, hogy a szerethető karakterek és a szórakoztató történet elnyerik a nézők szimpátiáját és a Pepe egy igazán sikeres sorozattá válhat”

– nyilatkozta Fischer Gábor.

„Büszke vagyok rá, hogy sikerült a nagyformátumú színészek sorát meggyőznünk arról, hogy szerepeljenek a sorozatunkban”

– árulta el Kirády Attila, a Pepe showrunnere.

hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en