A nap folyamán egymás után érkeznek a nagy bejelentések a különböző tévétársaságoktól, ugyanis most zajlik a Big Picture konferencia. Ezekről a SorozatWiki folyamatosan beszámol. A nyáron a SorozatWiki elsőként írta meg, hogy vadonatúj, magyar heti sorozatot készít a TV2 Csoport. A médiavállalat akkor oldalunknak megerősítette, hogy az El Chiringuito de Pepe (a nemzetközi címe Pepe’s Bar) című spanyol széria magyar adaptációját készítik majd el. Fischer Gábor a tévétársaság programigazgatója most újabb részleteket árult el a produkcióról.

hirdetés

A sztori egyik főhőse Kollár Gábor, az ország első számú sztárszakácsa, a magyar gasztronómia sármőre és fenegyereke, a minimalista konyha híve és megújítója. Egy napon a beteg apjától megtudja, hogy valójában nem is ő a vér szerinti apja, hanem egy csődközeli helyzetbe jutott pecsenyesütő a festői Dunaszéphelyen. A férfi a lelkiismeretfurdalástól gyötörve arra kéri Gábort, segítsen az igazi apján, Pepén, és szakmai tudásával mentse meg az éttermét a csődtől. A fiú leköltözik Dunaszéphelyre, és megismerkedik a vér szerinti apjával, a mindig morcos, de tiszta szívű Pepével, a hurkák, kolbászok és minden rántott ételek királyával, aki mindenben szöges ellentéte Gábornak. Pepe a csípőficamos fiával, Vincével és a lányok kedvence unokaöccsével próbálja menedzselni a százéves pecsenyézőt, nem sok sikerrel. Kettejük találkozása számos bonyodalmat, humorforrást tartogat a nézők számára.

A címszerepben Mucsi Zoltánt (Munkaügyek, Mintaapák, Tóth János) láthatják a nézők, Gábort Simon Kornél (Apatigris, Ízig-vérig, Társas játék) alakítja, a főbb szerepeket Kovács Lehel (Drága örökösök), Martinovics Dorina (Segítség! Itthon vagyok!, Társas játék), Básti Juli (Most van most), Kálloy Molnár Péter (Kossuthkifli, Oltári történetek), Kovács Panka (Jófiúk, 200 első randi), Vándor Éva (Drága örökösök) és nagy meglepetésre Fenyő Iván (Mintaapák) is itt tér vissza a TV2-re, a 2020-as Mintaapákból való kirúgása után. A nevek mellett a programigazgató levetítette a produkció első előzetesét is:

hirdetés

Ezek lesznek az HBO Max utolsó, májusi sorozatpremierjei

Molnár Áron helyett egy másik sztárboxos indul az RTL által közvetített nemzetközi bokszversenyen

Kiderült, hogy mikor indul a Drága örökösök utolsó évada az RTL-en

Vadonatúj, színészlegendáról szóló minisorozat érkezik az egyik magyar csatornára

Vadonatúj előzetest kapott a jövő hónapban érkező Star Wars sorozat

Még idén érkezik a legújabb Star Wars sorozat a Disney+-ra