A Mintaapák november 11-én debütált a TV2-n és egészen április elejéig minden hétköznap este képernyőn volt. A sorozat kezdetben gyenge számokat hozott, de 2020-ban egyre jobban teljesített és idén tavasszal már jó nézettséggel futott. Jelenleg a koronavírus járvány miatt áll a forgatása, de a TV2 Csoport már tervezi a felvételek újraindítását. Nemrég jelentették be, hogy új kreatív vezető érkezett a produkcióhoz, de a másfél hét után távozott is. Úgy tűnik, hogy most újabb változások lesznek a szériában.

A SorozatWiki információi szerint távozik Fenyő Iván a Mintaapákból. Úgy tudjuk viszont, hogy karakterét nem írják ki a szériából, ezért Szalay Géza figurája továbbra is a történet része marad. Így tulajdonképpen Fenyő Ivánt lecserélik a TV2 napi sorozatában és egy új színész fogja átvenni a helyét. A hírrel kapcsolatban megkerestük a csatornát is, ahol megerősítették a színész távozását.

„A Mintaapák következő évadában valóban nem találkozhatnak a nézők Fenyő Ivánnal, ugyanis a TV2 nem hosszabbította meg a szerződését” – válaszolta a csatorna Sajtóosztálya a SorozatWikinek.

hirdetés
hirdetés

18 új sorozat, vagy friss évad érkezik februárban a Netflixre

Az RTL megerősítette a The Voice tehetségkutató idei érkezését

Kiderült, hogyan fogja kiszűrni és megbüntetni a Netflix a jelszómegosztásokat

Távozik az RTL marketing és kommunikációs igazgatója

A Médiatanács megbüntette az ATV-t

Előzetest kapott a Netflix egyik népszerű sorozatának 3. évada