A SorozatWiki információi szerint egy spanyol széria magyar adaptációja lesz a TV2 Csoport következő saját gyártású sorozata. Úgy tudjuk, az El Chiringuito de Pepe (a nemzetközi címe Pepe’s Bar) magyarításán már legalább fél-egy éve dolgozik a tévétársaság, melyet az IKO Műsorgyártó készít majd. A forgatások hamarosan kezdetét veszik és várhatóan 2022-ben lesz látható a TV2-n.

A spanyol El Chiringuito de Pepe című sorozat főszereplői

A heti sorozat Spanyolországban 2014-2016 között futott és 2 évad készült belőle. A történet szerint Pepe Leal egy gyengén futó tengerparti étterem tulajdonosa. Sergi Roca egy 12 Michelin csillaggal kitüntetett világhírű séf. Amikor Sergi rájön, hogy Pepe az apja, akkor megígéri, hogy segít neki a hely felfuttatásában, anélkül, hogy elárulná, hogy ő a fia. Serginek alkalmazkodnia kell a sajátjától teljesen eltérő főzési stílushoz és foglalkoznia kell új társaival. A testvérével, az unokatestvérével és az asszisztensével.

A hírt a médiavállalat is megerősítette.

„2019 év végén figyeltünk fel a Pepe’s Bar című sorozatra és a 2020-as Miami Natpe vásáron már előrehaladott tárgyalásokat folytattunk. Az elmúlt másfél évben a magyar adaptáció megvalósítása zajlott és annyit még elmondhatunk, hogy a TV2 fikciós sorozatgyártásnak fontos mérföldköve lesz”

– válaszolta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója a SorozatWikinek.

Berendelték a Fear The Walking Dead 8. évadát

Kiderült, hogy lesz-e 3. évada az Apatigrisnek

Ezek az új sorozatok és friss évadok érkeznek decemberben a Netflixre

Bemutatjuk A Nagy Ő női szereplőit (fotók)

Kiderült, hogy miért kaszálták el a Trónok harca elsőnek tervezett előzménysorozatát

9 év után távozik az ATV egyik legismertebb műsorvezetője