A mi kis falunk 6. évada március közepén folytatódott az RTL Klubon. A sorozat azonban annyira népszerű, hogy nem csak az új részeket nézik sokan, hanem rengetegen követik a régebbi epizódokat is. A produkció ismétlései annyira jó számokat hoznak, hogy a Coolon november közepétől egészen április elejéig képernyőn voltak a korábbi részek.

hirdetés

Április 11-e óta az RTL Klubon is látható A mi kis falunk ismétlése, mely az 5. évad 6. epizódjával kezdődött. A széria újravetítése azóta is 21:05-kor indul a csatornán. Azonban már nem sokáig lesz képernyőn az ismétlés. Az 5. etap utolsó, 18. részével ugyanis április 29-én, péntek este befejeződik A mi kis falunk újravetítése. Így a jövő héttől Pajkaszeg lakói ismét csak szombatonként lesznek láthatóak az RTL Klubon. A csatorna két másik fontos programja, a Keresztanyu 3. évada és a Hotel Margaret 1. szezonja is ezen a napon fejeződik be.

Helyettük május 2-án, hétfőn indul A Konyhafőnök 9. szezonja. Hamarosan részletesen is bemutatjuk az RTL Klub jövő héttől érvényes esti műsorrendjét.

 

hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát