A Keresztanyu 3. évada január 3-án indult az RTL Klubon. A sorozat azóta minden hétköznap este képernyőn van. A héten azonban véget ér a 3. etap. A Keresztanyu mostani évadának befejező epizódja április 29-én, pénteken 20 órakor lesz látható a csatornán. A 3. etapot nem nézik annyian, mint a korábbi évadokat, de a produkció továbbra is sikeres. A széria biztosan folytatódik a 4. szezonjával, ezt Kolosi Péter jelentette be a SorozatWikinek adott évértékelő interjújában.

hirdetés

Az RTL Magyarország másik fikciós napi sorozata, a Hotel Margaret január 31-én debütált az RTL Klubon és azóta folyamatosan látható. A széria eleinte 21:10-kor került képernyőre, egy hónap után viszont áttették 45 perccel későbbre. Azóta történt egy újabb műsorváltozás, a sorozat pedig jelenleg 22:50-kor látható a csatornán. A Keresztanyuhoz hasonlóan ez a napi széria is április 29-én ér véget. A Hotel Margaret 1. évadának utolsó része most pénteken 22:50-kor indul az RTL Klubon. A sorozat nézettsége nagyon rossz. Egyelőre még nem jelentették be, hogy lesz-e folytatása, de nem túl valószínű.

Helyettük május 2-án, hétfőn indul A Konyhafőnök 9. szezonja. Hamarosan részletesen is bemutatjuk az RTL Klub jövő héttől érvényes esti műsorrendjét.

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része