A 2021-es év egyik legnagyobb újdonsága a Keresztanyu volt, mely az év első napjaiban debütált. A sorozat az ukrán-magyar határon játszódik, ahol Róza mama csempészhálózata áll szemben a makkosszállási rendőrökkel, valamint egy ukrán-magyar bűnbandával. Az első évada januártól áprilisig, a második augusztustól novemberig volt látható az RTL Klubon. A humoros széria hamar nagy siker lett és Magyarországon az idei év legnézettebb napi sorozatává vált. A produkció másfél hónapja szüneten van, de a folytatásra már csak pár napot kell várni!

hirdetés

A Keresztanyu 3. évada rögtön az év elején, január 3-án debütál az RTL Klubon. A legújabb részek minden hétköznap 20 órakor lesznek láthatóak a csatornán. A sorozat epizódjai most is visszanézhetőek lesznek rögtön a tévés premiert követően az RTL Moston.

A folytatásban több új karakter is érkezik a sorozatba. Makkosszálláson egy különc alak bukkan fel, aki a piacon állít bódét Klárika és Elza standja mellett. Pálinkás György pedig visszatér, ám nem éppen úgy, ahogy Róza mama és a hálózat számított rá.

Több régi karakter is teljesen új helyzetbe kerül. A harc most már a márványbánya birtoklása körül zajlik, amiben váratlanul Mariann-nak lesz kulcs szerepe. Kriszta kipróbálja magát a médiában, Oleget régi kijevi kollégai keresik meg egy visszautasíthatatlan ajánlattal, Jóska és Timike magánélete pedig tovább bonyolódik. Bonifác és Ildi új családja fölött sötét felhők gyülekeznek, Damil és Evelin kapcsolata viszont új alapokra kerül. Huba pedig nem mindennapi örökségről szerez tudomást, míg Jani váratlanul átáll a “másik oldalra”. A polgármesteri választások is több meglepő fordulatot hoznak, amire valószínűleg még maga Róza mama sem gondolt volna, amikor a választásokhoz kötötte a hálózat megöröklését

Hogyan érkezik vissza több évtized után Pálinkás György Makkosszállásra? Kik esnek ki a polgármester-választásból és milyen új jelöltek kerülnek színre? Kiderül hétfőtől minden hétköznap este az RTL Klubon.

(A cikket az RTL Magyarország támogatta.)

hirdetés

Ezek lesznek a SkyShowtime legnagyobb májusi újdonságai

Bejelentették a ValóVilág12 műsorvezetőit

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának harmadik hetének vendégei

Vadonatúj előzetes érkezett a SkyShowtime-on elérhető népszerű drámasorozat 3. évadához

Elkaszálták az NCIS egyik testvérsorozatát

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra