Az elmúlt hetekben – ahogy a nézettséges híreinkben is elemeztük -, megcsappant az érdeklődés a késő esti RTL Híradó iránt. Emellett ezen a héten véget ér a mostanában egyre rosszabbul teljesítő Exalon Hungary és jövő héttől a TV2-n a Szerencsekerék 2. szezonja és a Doktor Balaton 3. évada veszik át a helyét. Valószínűleg emiatt a két dolog miatt dönthetett az RTL Magyarország egy nagyobb műsorváltozás mellett az RTL Klubon, mely jövő héttől, április 11-től lép életbe. Minden esti műsor hossza, vagy/és kezdési ideje megváltozik és ismét A mi kis falunk árasztja el a csatorna estéit.

hirdetés

Jövő hétfőtől a Fókusz ugyan marad a 18:55-kor, de az eddigieknél 5-10 perccel rövidebb lesz. A Keresztanyu némileg korábbra, 20:00-ra kerül. A napi sorozat eddig papíron 20:05-kor indult, de a valóságban 20:10 körül, így ténylegesen 10 perccel fog előbb kezdődni. Nem tudni, hogy pontosan hány részes lesz a produkció 3. évada, de már csak 2, 3 vagy maximum 4 hét lehet belőle hátra.

Utána, 21:05-kor A mi kis falunk ismétlését tűzik képernyőre. Mivel megmarad a szombati premier vetítés is, így tavaly tavaszhoz hasonlóan ismét elárasztják a csatorna főműsoridejét Pajkaszeg lakói. A falus szériát az 5. évad 6. részétől kezdik el újra vetíteni, mely az RTL Klubon még sosem ment és az első ismétlések általában különösen jól szoktak hozni. Ezek az epizódok eredetileg tavaly tavasszal voltak láthatók a csatornán, de idén a Coolon is leadták már őket.

Az RTL Híradó – Késő esti kiadását egy órával későbbre pakolják, így 21:20 helyett csak 22:20-kor lesz látható. Enne oka az lehet, hogy az utóbbi hetekben az elhúzódó háború miatt megcsappant, a főműsoridő közepén lévő plusz hírműsor iránti kereslet. A Hotel Margaret nézettsége az utóbbi hetekben még a korábbiaknál is jobban bedőlt, így végképp éjszakára pakolják. Jövő héttől 21:50-ről 22:50-re kerül, így éjfélkor fog véget érni, így a megmaradt nézőinek túlnyomó többsége emberi időben már csak az RTL Moston tudja majd visszanézni.

A XXI. század és a Házon kívül teljesen éjszakára kerülnek, előbbi hétfőnként éjfél után 10 perccel, utóbbi pedig keddenként éjfél után néhány perccel indul majd. A műsorváltozás a hétvégi programokat nem érinti.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban