Júniusban robbant a hír, hogy Hámori Barbara, a Drága örökösök és a Keresztanyu showrunnere új szériát készít az RTL Klubra. A Hotel Margaret lesz Magyarország első napi krimisorozata, mely a Balatonon játszódik és Tihanyban forgattak. Novemberben megjelent a produkció első hosszabb előzetese és leleplezték a széria legtöbb főszereplőjét. A napokban pedig bűnügyi szalagokon kezdték hirdetni, hogy egy új krimisorozat indul január 31-én, melyre megírtuk, hogy a SorozatWiki szerint ez a Hotel Margaret lehet. Fél nappal később, már csütörtök reggel kiderült, hogy jól számoltunk és valóban az RTL új napi sorozata indul ezen a napon, sőt az is kiderült, hogy az említett naptól minden hétköznap 21:10-kor lesz látható. Részletek az RTL Magyarország közleményében és a sorozat vadonatúj előzetesében:

A Drága örökösök és a Keresztanyu showrunnere, Hámori Barbara jegyzi a Hotel Margaretet is. A showrunner neve garancia a minőségi szórakoztatásra. Az új sorozat különlegessége, hogy teljesen saját fejlesztésű, saját forgatókönyvvel és saját gyártásban készült.

A Tihanyban játszódó krimi műfajában is teljesen új színt hoz a hazai sorozatgyártás palettájára, napi krimisorozatra eddig még nem volt példa. A Hotel Margaret egy könnyed, akció és vígjátéki elemeket is tartalmazó történet, melyet készítői nem várt fordulatokkal és humorral fűszereztek meg.

A korábbi sorozatokból megszeretett színészgárda tagjai mellett újabb, neves művészek is csatlakoztak a forgatásokhoz. A címszerepet Tóth Judit alakítja, szerepel továbbá Őze Áron, Pásztor Virág, Epres Attila, Losonczi Kata, Miller Dávid, Nyári Dia, Szabó Simon, Balázs Andi, Szabó Zsófi, Bede-Fazekas Szabolcs, Murányi Tünde, Csarnóy Zsuzsa, Harmath Imre, Szalay Bence, Schneider Zoltán és még sok jeles színész.

A történet szerint egy tihanyi, sikeres influenszereknek tartott díjátadón lövés dördül el. A bonyodalmak innen indulnak. Január 31-től, minden hétköznap 21:10-kor jön a Hotel Margaret, ahol pár lájk minden áldozatot megér…

18 új sorozat, vagy friss évad érkezik júliusban a Netflixre

Egy évad után elkaszálták az HBO egyik új sorozatát

Egy ukrán és egy dán sorozatot mutat be a TV2 Csoport

Premierözön a filmek terén is: 19 újdonság érkezik júliusban az HBO Max-ra

Hamarosan indul az Elárulva 2. évada

Hétfőtől teljesen átalakulnak a TV2 estéi – itt a csatorna júliusi műsorrendje