Júniusban robbant a hír, hogy Hámori Barbara, a Drága örökösök és a Keresztanyu showrunnere új szériát készít az RTL Klubra. A Hotel Margaret lesz Magyarország első napi krimisorozata, mely a Balatonon játszódik és Tihanyban forgattak. Novemberben megjelent a produkció első hosszabb előzetese és leleplezték a széria legtöbb főszereplőjét. A napokban pedig bűnügyi szalagokon kezdték hirdetni, hogy egy új krimisorozat indul január 31-én, melyre megírtuk, hogy a SorozatWiki szerint ez a Hotel Margaret lehet. Fél nappal később, már csütörtök reggel kiderült, hogy jól számoltunk és valóban az RTL új napi sorozata indul ezen a napon, sőt az is kiderült, hogy az említett naptól minden hétköznap 21:10-kor lesz látható. Részletek az RTL Magyarország közleményében és a sorozat vadonatúj előzetesében:

hirdetés

A Drága örökösök és a Keresztanyu showrunnere, Hámori Barbara jegyzi a Hotel Margaretet is. A showrunner neve garancia a minőségi szórakoztatásra. Az új sorozat különlegessége, hogy teljesen saját fejlesztésű, saját forgatókönyvvel és saját gyártásban készült.

A Tihanyban játszódó krimi műfajában is teljesen új színt hoz a hazai sorozatgyártás palettájára, napi krimisorozatra eddig még nem volt példa. A Hotel Margaret egy könnyed, akció és vígjátéki elemeket is tartalmazó történet, melyet készítői nem várt fordulatokkal és humorral fűszereztek meg.

A korábbi sorozatokból megszeretett színészgárda tagjai mellett újabb, neves művészek is csatlakoztak a forgatásokhoz. A címszerepet Tóth Judit alakítja, szerepel továbbá Őze Áron, Pásztor Virág, Epres Attila, Losonczi Kata, Miller Dávid, Nyári Dia, Szabó Simon, Balázs Andi, Szabó Zsófi, Bede-Fazekas Szabolcs, Murányi Tünde, Csarnóy Zsuzsa, Harmath Imre, Szalay Bence, Schneider Zoltán és még sok jeles színész.

A történet szerint egy tihanyi, sikeres influenszereknek tartott díjátadón lövés dördül el. A bonyodalmak innen indulnak. Január 31-től, minden hétköznap 21:10-kor jön a Hotel Margaret, ahol pár lájk minden áldozatot megér…

hirdetés

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor