A napokban számos busz és villamosmegállóba kikerültek bűnügyi szalagoknak látszó matricák, “Új krimisorozat január 31-től” és “minden hétköznap este” feliratokkal. Olvasóinktól többi ilyen fotót is kaptunk és különböző felületekre is felkerültek. Elindult a tippelgetés, többek szerint egy új HBO-s sorozatról lehet szó, de egyéb vásárolt szériákról szóló tippek is vannak. Nagy valószínűséggel megfejtettük, miről lehet szó.

A SorozatWiki szerint szinte biztos, hogy az RTL legújabb napi sorozatának, a Hotel Margaretnek kampánya indulhatott el. Egyrészt jelenleg hétköznap 21 órakor a Nyerő Páros első évadának ismétlése látható az RTL Klubon, mely 28-án érhet véget, így pont 31-étől kell, hogy induljon valami helyette. Másrészt a feliratokon megtalálható a “minden hétköznap este”, az amerikai krimisorozatokat ritkán szokták napi rendszerességgel vetíteni. Harmadrészt pedig a Hotel Margaret premierjére alapból is tavasz környékére lehetett számítani. Napokon belül kiderülhet, hogy valóban jól számolunk-e.

A Hotel Margaret a Keresztanyu készítőjének új napi szériája lesz. A produkció egy Balatonon játszódó krimisorozat, amely a Bujtor-filmeket, valamint az Agatha Christie-regényeket szeretné megidézni. A vadonatúj szériára főszereplői és első előzetese ebben a korábbi cikkünkben található.

Frissítés: Fél nappal később, már csütörtök reggel kiderült, hogy jól számoltunk és az RTL Magyarország bejelentette, hogy valóban a Hotel Margaret indul ezen a napon. Az erről szóló bővebb cikk, további részletek és a sorozat vadonatúj előzetese itt található.

Két szereplő távozik a Keresztanyuból

Vadonatúj török sorozat indul a héten az egyik magyar csatornán

Megérkezett a Netflix legújabb, igaz történetet feldolgozó sorozatának előzetese

2 évad után elkaszálták a Netflix egyik sorozatát

Újabb világhírű színésznő csatlakozik A légikísérő sorozathoz

Saját magának választotta ki a városnevét A nagy pénzrablás egyik színésznője