Valószínűleg kevesen emlékeznek rá, de A mi kis falunk 2017-es indulása után az 1. évada csütörtökönként 21:25-kor volt látható az RTL Klubon. Aztán valószínűleg a hatalmas, minden várakozást felülmúló sikernek köszönhetően 2018-ban, a sorozat 2. szezonjától egy jobb sávban, szombatonként 20 órakor látható a széria. A falus produkció azóta ebben az időpontban volt, egészen mostanáig.

hirdetés

Novemberben írtunk cikket arról, hogy a SorozatWiki számításai szerint március közepén folytatódhat A mi kis falunk 6. évada. A számításaink bejöttek, kedd délelőtt az RTL Magyarország hivatalosan is bejelentette, hogy március 19-én, szombaton folytatódik a sorozat az RTL Klubon. Az ősz folyamán 6 epizód került a szezonból képernyőre, így most a 7. résztől fogják adni. 4 év után azonban későbbi időpontba kerül, az eddigi 20 óra helyett, 20:30-kor lesz látható.

A döntés azért született, mert 20:00-kor fog indulni a tévétársaság legújabb sorozata, A séf meg a többiek, ennek a mai bejelentéséről itt olvasható. Jó hír viszont, hogy A mi kis falunk új epizódjai most is már a premier reggelétől megtekinthetőek lesznek az RTL Most+-on.

A sorozat 6. évadának folytatásában nagy változás lesz, hogy tavaly 3 főszereplő is távozott a sorozatból, akik így mostantól nem lesznek láthatók a produkcióban. A folytatásban Saci váratlanul felbukkan és rá kell döbbennie, hogy Pajkaszegen sem könnyű lakhatást találnia, szerencsére Laci a segítségére siet. Erika szülei egy Pajkaszegen hagyott apróság megkeresése miatt érkeznek, ám az üres ház beindítja a fantáziájukat, Répa Sándor pedig váratlan módon jut pénzhez.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban