Január 2-án indult az RTL vadonatúj, januári műsorstruktúrája. Egy hét után, 9-én azonban már is műsorváltozás volt a csatornán. A Nyerő Páros újravetítésének helyén elkezdték adni A mi kis falunk ismétlését, a reality pedig későbbre került. Most újabb műsorváltozásról döntöttek az RTL-nél, mely hétfőtől minden hétköznap esti programot érinteni fog.

hirdetés

Január 23-tól, jövő hét hétfőtől a Fókusz ugyanúgy 18:55-kor fog kezdődni, azonban 15 perccel rövidebb lesz. A Drága örökösök így negyedórával korábban fog indulni. A napi sorozat eddig 19:50-kor került képernyőre, mostantól viszont már 19:35-kor látható lesz. Az Ökörapáti lakóit bemutató széria eddig 10 perccel később kezdődött, mint a TV2-n a Szerencsekerék, innentől azonban 5 perccel korábban indul majd.

A hétköznapi főműsoridő második felében A mi kis falunk ismétlése szintén előbb, 20:35-kor fog kezdődni. Utána a Nyerő Páros újravetítése pedig mindössze 10 perccel kerül korábbra, így 21:45-kor lesz látható. Az RTL Híradó – Késő esti kiadása kezdési időpontja viszont csak 5 percet módosul, 23:15-kor kezdődik majd.

Hétfőtől egy másik műsorváltozás keretein belül az RTL teljes délutánja is átalakul, így déltől éjfélig csak az RTL Híradó kezdése, vagy műsorideje nem borul fel. Részletek a korábbi, ezzel foglalkozó cikkünkben.

hirdetés

Az RTL megerősítette a The Voice tehetségkutató idei érkezését

Kiderült, hogyan fogja kiszűrni és megbüntetni a Netflix a jelszómegosztásokat

Távozik az RTL marketing és kommunikációs igazgatója

A Médiatanács megbüntette az ATV-t

Előzetest kapott a Netflix egyik népszerű sorozatának 3. évada

Olasz sorozatokkal és bűnügyi szériákkal indítja a szezont az egyik magyar csatorna