Január 2-án indult az RTL vadonatúj, januári műsorstruktúrája. Egy hét után, 9-én azonban már is műsorváltozás volt a csatornán. A Nyerő Páros újravetítésének helyén elkezdték adni A mi kis falunk ismétlését, a reality pedig későbbre került. Most újabb műsorváltozásról döntöttek az RTL-nél, mely hétfőtől minden hétköznap esti programot érinteni fog.

hirdetés

Január 23-tól, jövő hét hétfőtől a Fókusz ugyanúgy 18:55-kor fog kezdődni, azonban 15 perccel rövidebb lesz. A Drága örökösök így negyedórával korábban fog indulni. A napi sorozat eddig 19:50-kor került képernyőre, mostantól viszont már 19:35-kor látható lesz. Az Ökörapáti lakóit bemutató széria eddig 10 perccel később kezdődött, mint a TV2-n a Szerencsekerék, innentől azonban 5 perccel korábban indul majd.

A hétköznapi főműsoridő második felében A mi kis falunk ismétlése szintén előbb, 20:35-kor fog kezdődni. Utána a Nyerő Páros újravetítése pedig mindössze 10 perccel kerül korábbra, így 21:45-kor lesz látható. Az RTL Híradó – Késő esti kiadása kezdési időpontja viszont csak 5 percet módosul, 23:15-kor kezdődik majd.

Hétfőtől egy másik műsorváltozás keretein belül az RTL teljes délutánja is átalakul, így déltől éjfélig csak az RTL Híradó kezdése, vagy műsorideje nem borul fel. Részletek a korábbi, ezzel foglalkozó cikkünkben.

hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna