A TV2 mellett az RTL is új esti műsorrendre vált januárban. Hétköznaponként már nem lesz látható karácsony előtt véget érő A Konyhafőnök VIP, valamint folytatódik a december 27-én induló Drága örökösök 5. évada. A csatorna hétvégéi is teljesen átalakulnak, A mi kis falunk helyett érkezik egy új focis sorozat és képernyőre kerül a legnépszerűbb üzleti showműsor vadonatúj szezonja is. Lássuk a részleteket!

hirdetés

A Fókusz januártól is 18:55-kor lesz látható a csatornán, de az ünnepek előtti időszakhoz képest 10 perccel rövidebb lesz. A Drága örökösök 5. évada december 27-én indult az RTL-en. Hétköznaponként továbbra is 19:50-kor kerül majd képernyőre a csatornán. Utána a tavalyi januárhoz hasonlóan, ismét a Nyerő Páros újravetítése lesz látható a csatornán. A reality 2. etapjának ismétlését közvetlenül a Drága örökösök után, 20:55-kor fogják képernyőre tűzni. A Nyerő Párost követően hétköznaponként az RTL Híradó – Késő esti kiadása 22:15 és 22:30 között kezdődik majd.

A TV2-vel szemben az RTL hétvégéi teljesen átalakulnak. Szombatonként a Fókusz Plusz továbbra is 19 órakor indul a csatornán. A mi kis falunk helyére viszont érkezik a falus széria készítőinek legújabb sorozata. Közvetlenül a Fókusz Plusz után indul a Gólkirályság, mely 20 órakor kerül majd képernyőre. A focis sorozatot követően szombat esténként filmeket vetítenek a csatornán. Vasárnaponként – január 8-tól -, pedig a Cápák között 5. évada lesz látható. Az üzleti showműsor vasárnaponként 19 órakor kezdődik majd. Az üzleti showműsor után filmeket fognak vetíteni az RTL-en.

hirdetés

Az RTL megerősítette a The Voice tehetségkutató idei érkezését

Kiderült, hogyan fogja kiszűrni és megbüntetni a Netflix a jelszómegosztásokat

Távozik az RTL marketing és kommunikációs igazgatója

A Médiatanács megbüntette az ATV-t

Előzetest kapott a Netflix egyik népszerű sorozatának 3. évada

Olasz sorozatokkal és bűnügyi szériákkal indítja a szezont az egyik magyar csatorna