Hétfőtől, január 2-től esténként vadonatúj struktúra lesz látható a TV2-n. Már befejeződött a Farm VIP, így korábbra kerül a Szerencsekerék. Ezen kívül 5 évet követően visszatér Ördög Nóra egyik műsora, hétvégenként pedig továbbra is a filmeké lesz a főszerep. Lássuk a részleteket!

hirdetés

Hétfőtől a Tények Plusz továbbra is 18:45-kor fog kezdődni és közel egy órán át tart majd. Hétköznaponként folytatódik a Szerencsekerék 3. évada, azonban az ünnepek előtti időszakhoz képest bő másfél órával korábban, 21:20 helyett, 19:45-kor. A game show után rögtön, 21:15-kor indul az 5 év után visszatérő Vigyázat, gyerekkel vagyok. Ördög Nóra műsora után 22:50-kor az Oltári történetek ismétlése kerül majd képernyőre.

Vasárnaponként, január 8-tól kezdve 10:55-kor lesz látható a TV2 vadonatúj műsora, a Sztárok a reptéren. A csatorna hétvégi, esti műsorrendje egyébként nem változik, szombatonként a Tények Plusz a megszokott időben és hosszban kerül képernyőre. Szombatonként 20 órától, valamint vasárnaponként 18:55-től pedig továbbra is a filmeké lesz a főszerep a TV2-n.

hirdetés

Kiszivároghatott, hogy melyik hónapban érkezik az Ázsia Expressz 5. évada a TV2-re

Az RTL-re érkezik a 2. évada egy korábban a TV2-n látható magyar sorozatnak

74 éves korában meghalt Ian Gelder, a Trónok harca színésze

Ezek lesznek az HBO Max utolsó, májusi sorozatpremierjei

Molnár Áron helyett egy másik sztárboxos indul az RTL által közvetített nemzetközi bokszversenyen

Kiderült, hogy mikor indul a Drága örökösök utolsó évada az RTL-en