A Vigyázat, gyerekkel vagyok! című családi kvízshow 2017 márciusban debütált Ördög Nóra vezetésével. A folytatása 2018-ban volt látható Vigyázat, szülővel vagyok! címen. Idén júliusban derült ki, hogy a produkció visszatér TV2-re, de mindez ideáig nem lehetett tudni, hogy pontosan mikor. A tévétársaság most azonban bejelentette, hogy mikor érkezik.

hirdetés

A 2023-as év legelső hétköznapján, január 2-án érkezik a Vigyázat, gyerekkel vagyok! új évada a TV2-re. Ördög Nóra műsora minden hétköznap 21:15-kor lesz látható a csatornán.

A médiavállalat leírás szerint a jövő év eleji adásokban Köllő Babett és Dombóvári Vanda igencsak elérzékenyülnek csemetéik vallomásain, de Kulcsár Edinára, Gáspár Lacira és Szécsi Zoltánra is várnak meglepetések. Pápai Joci és Majoros Hajnalka ezúttal kisebbik gyermekével méri össze a memóriáját. Ugyanakkor a nézők számára az is kiderül, mennyit nőttek a gyerekek az öt évvel ezelőtti adáshoz képest. Különösen szórakoztató estének ígérkezik Kollányi Zsuzsival, Sági Szilárddal és Lotfi Begivel az „ikeradás”, egy ország számára kiderül majd: bizony az ikerszülők számára nincs lazsálás.

hirdetés

Egynyári kaland, Keresztanyu, Tündérkert, Sztárbox - karrierinterjú Dobos Evelinnel

Itt a Drága örökösök utolsó évadának előzetese

19. heti nézettség - Tarolt a The Floor nyitó hete

Megjelent a The Floor Drága örökösök különkiadásának előzetese

Geszti Péter bejelentette, hogy lesz-e folytatása az Adom a napomnak

Kétnapos A mi kis falunk maraton lesz a Coolon