A Drága örökösök 2019-2020 között volt látható az RTL Klubon. A falus szériából 4 évadon keresztül 289 epizód került képernyőre. A produkció az elmúlt 5-6 év legnézettebb napi sorozata volt, a kiemelkedő eredményi pedig végig kitartottak. Ökörapáti lakói és a Szappanos család most 2 év után új részekkel jelentkezik! A Drága örökösök – A visszatérés mától minden hétköznap 19:50-kor lesz látható az RTL-en.

hirdetés

A folytatásban újra látható lesz a teljes Szappanos család: Tibi (Lengyel Ferenc), Mónika (Járó Zsuzsa), Kristóf (Kovács Lehel) Kata (Horváth Anna Sisa), Tomika (Mohai Tamás) és Vali (Csarnóy Zsuzsa). Visszatérnek Ökörapáti népszerű karakterei is, többek között Stefi (Kiss Anna Laura), Mihály (Bede-Fazekas Szabolcs), Zsóka (Kocsis Judit), Sándor (Hajdu Steve), Anikó (Fekete Linda), Subicz (Németh Kristóf), Icuka (Csonka Ibolya), Marosi (Benkő Nóra) és Attila (Haagen Imre). Rajtuk kívül pedig számos új lakó is érkezik a faluba, úgy mint a kocsmatöltelék Huzal (Magyar Attila), a vagány és titokzatos Dándi (Ganxsta Zolee) és a Tibi életét felbolygató Nusika (Hernádi Judit).

A Drága örökösök showrunnere úgyanúgy Hámori Barbara, aki a korábbi évadok kreatív vezetője is volt és a sorozat hangulata is hasonló lesz, mint korábban volt. Sőt, a produkció helyszínéül szolgáló díszletfalu, Ökörapáti is a régi helyszínen lett újjáépítve.

Az új részekben a Szappanos család tagjai bár már eltávolodtak egymástól, most ismét össze kell fogniuk, mert a kihívás, ami közösen vár rájuk, minden eddiginél nehezebb lesz. A kérdés már csak az, vajon hajlandóak-e újra találkozni Ökörapátiban és megtudni, hogy Kálmán ezúttal milyen rejtvénnyel lepi meg őket. Az biztos, hogy ha egymásért nem is a pénzért és a gazdagságért mindenre képesek. Tibi menő autóját és vállalkozását kockáztatja, Mónikának lehet, hogy ismét fel kell adnia nagystílű életvitelét, Kristóf veszélyes terepről érkezik Ökörapátiba, a fiatalok, Kata és Tomika, próbálnak lavírozni a zavaros családi útvesztőben, Kálmán pedig készül valamire.

Miért kell újra Ökörapátiba utazniuk a Szappanos család tagjainak? Hogyan tudnak segíteni Kálmánon? Mi történt az eltelt időben a falu többi tagjával? Kiderül, mától minden hétköznap este az RTL-en és az RTL+-on.

(A cikket az RTL támogatta.)


hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en