Január 2-án, most hétfőn indult az RTL vadonatúj, januári műsorstruktúrája. Az elmúlt napokban, hétköznaponként főműsoridőben Fókusz, utána Drága örökösök 5. évad, majd Nyerő Páros 2. szezonbeli ismétlés volt látható, azonban minden este kikaptak a TV2-től. Így a médiavállalat mindössze 5 nap után műsorváltozásról döntött.

hirdetés

A Fókusz és a Drága örökösök változatlan időpontban, 18:55-kor és 19:50-kor lesznek láthatóak az RTL-en, ezek nem is teljesítenek rosszul. A Nyerő Páros ismétlése azonban a tavalyi újravetítéshez képest is sokkal rosszabbul megy és mostanra teljesen bedőlt, így az RTL egy ilyen helyzetekben bevált “fegyveréhez nyúl”. A reality helyére az RTL A mi kis falunk ismétlését pakolja, mely január 9-től minden hétköznap 20:55-kor érkezik. A máig legnézettebb magyar sorozat újravetítése ezúttal az első évad legelső epizódjától lesz látható.

A Nyerő Páros ismétlése sem kerül viszont le a képernyőről, innentől 1 órával később, 20:55 helyett, 21:55-kor sugározzák majd. Az RTL Híradó – Késő esti kiadás pedig kikerül a főműsoridőből és 22:30-ról 50 perccel későbbre, 23:20-ra költözik.

hirdetés

18 új sorozat, vagy friss évad érkezik februárban a Netflixre

Az RTL megerősítette a The Voice tehetségkutató idei érkezését

Kiderült, hogyan fogja kiszűrni és megbüntetni a Netflix a jelszómegosztásokat

Távozik az RTL marketing és kommunikációs igazgatója

A Médiatanács megbüntette az ATV-t

Előzetest kapott a Netflix egyik népszerű sorozatának 3. évada