Áprilisban írtuk meg, hogy a SorozatWiki információi szerint elmarad 2020-ban az X-Faktor jubileumi, 10. évada az RTL Klubon. A produkció stábja nem tudott castingolni tavasszal, így iparági hírek szerint lehetetlenné vált a tehetségkutató új szezonjának nyári forgatása. Bár az RTL Magyarország sem akkor, sem azóta nem erősítette meg a műsor elmaradását, úgy tudjuk azóta sem folytatódtak a műsor munkálatai, sőt egy másik nagy show-n dolgoznak a csatornánál.

A SorozatWiki információi szerint jön az Álarcos énekes 2. évada az RTL Klubra. Úgy tudjuk, hogy a műsor folytatása már idén ősszel, az X-Faktor helyett lesz látható. A műsor februárban debütált a csatornán és azonnal hatalmas siker lett. Később annak ellenére többször is megdöntötte az idei nézettségi csúcsot, hogy a TV2-n egy másik maszkos műsor ment vele szemben. A műsor fináléjának eredményeivel pedig többéves rekordot döntött az RTL Klub. Így bátran kijelenthető, hogy az Álarcos énekes első évada volt az elmúlt évek legsikeresebb új nagyszabású showműsora, tehát logikus lépés lehet ősszel is visszahozni a produkciót.

“Jelenleg az augusztus 3-tól, eddig még sosem látott botrányos casting epizódokkal nyitó Konyhafőnök legújabb évadát, A mi kis falunk előző évadainak epizódjait, a Gyilkos lelkek, a Magnum, a Négy esküvő egy temetés, a Doktor Murphy sorozatainkat, továbbá a kábelcsatornákon futó programokat ajánljuk a nézők figyelmébe, különös tekintettel az RTL Gold csatornán induló közönségkedvenc a Paula és Paulina felújított verziójára. Arról pedig, hogy milyen műsorokra számíthatnak a továbbiakban, időben értesítjük a sajtó képviselőit és a nézőket” – válaszolta az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatósága a SorozatWikinek.

hirdetés
hirdetés

Még idén érkezik az Adom a napom 2. évada a VIASAT3-ra

Kiderült, hogy mikor ér véget a Séfek séfe 5. évada a TV2-n

Az RTL fontos sávban megismétli a Keresztanyut, minden hétköznap látható lesz

Kiderült, hogy a Dancing with the Stars 4. évada milyen időpontban lesz látható a TV2-n

Éden Hotel, Ázsia Expressz, Szingli vagy svindli – összegyűjtöttük az ősz 10 legnagyobb tévéműsorát

Két háttérműsort is kap a VIASAT3 nagyszabású társkereső realityje