Az elmúlt időszakban több fontos hír is érkezett az HBO Maxról. A múlt héten 26 amerikai és európai tartalom – köztük A besúgó és az Aranyélet 3. évada – is váratlanul lekerült az HBO Max felületéről. Hétfőn kiderült, hogy az európai országokban a tartalmak gyártása is megszűnik. Ennek értelmében nem készül több eredeti magyar film, vagy sorozat az HBO Maxra. Most pedig újabb fontos információ derült ki a streaming szolgáltatóval kapcsolatban.

Véget ért az HBO Max globális bevezetése, a platform tulajdonosa, a Warner Bros. Discovery pedig máris egy új streaming szolgáltatón dolgozik. Ezen a vadonatúj, kombinált felületen több ezer órányi HBO Max és Discovery+ tartalmakat fognak egyesíteni. A platformnak egyelőre még nincs neve és indulási időpontja, de várhatóan 2023-ban fog megjelenni, elsőként Franciaországban – erősítette meg a Warner Bros. Discovery a TBI értesüléseit.

Az online magazin azt is megtudta, hogy megszűntették az HBO Max bevezetését Izlandon, Törökországban, Görögországban és a balti országokban. A streaming szolgáltató indulását ezekben az államokban még a 43 milliárd dolláros összeolvadás és az azt követő menedzsmentváltás előtt jelentették be. Azt azonban nem lehet tudni, hogy esetleg azért állították-e le a bevezetést, mert ezekben az országokban a kombinált streaming szolgáltatót tervezik majd elindítani.

“Egyelőre nem indulunk új piacokon. Nem fogunk agresszívan az előfizetői számok növekedése után futni, amíg azon az első számú prioritáson dolgozunk, hogy ezeket a termékeket egyesítsük.”

– jelentette ki David Zaslav, a Warner Bros. Discovery vezérigazgatója és elnöke.

Bejelentették a Dancing with the Stars 3. évadának versenyzőit és új zsűrijét

Premierözön: 18 film kerül fel augusztusban a Netflixre

Autóbalesetben elhunyt a Magnum sztárja

Vadonatúj előzetest kapott a Sztárban sztár leszek 3. évada

Keanu Reeves lesz a főszereplője Scorsese és DiCaprio vadonatúj sorozatának

Vadonatúj és legendás filmek – ezeket ajánljuk nyárra az HBO Max kinálatából (x)