Az elmúlt időszakban több fontos hír is érkezett az HBO Maxról. A múlt héten 26 amerikai és európai tartalom – köztük A besúgó és az Aranyélet 3. évada – is váratlanul lekerült az HBO Max felületéről. Hétfőn kiderült, hogy az európai országokban a tartalmak gyártása is megszűnik. Ennek értelmében nem készül több eredeti magyar film, vagy sorozat az HBO Maxra. Most pedig újabb fontos információ derült ki a streaming szolgáltatóval kapcsolatban.

hirdetés

Véget ért az HBO Max globális bevezetése, a platform tulajdonosa, a Warner Bros. Discovery pedig máris egy új streaming szolgáltatón dolgozik. Ezen a vadonatúj, kombinált felületen több ezer órányi HBO Max és Discovery+ tartalmakat fognak egyesíteni. A platformnak egyelőre még nincs neve és indulási időpontja, de várhatóan 2023-ban fog megjelenni, elsőként Franciaországban – erősítette meg a Warner Bros. Discovery a TBI értesüléseit.

Az online magazin azt is megtudta, hogy megszűntették az HBO Max bevezetését Izlandon, Törökországban, Görögországban és a balti országokban. A streaming szolgáltató indulását ezekben az államokban még a 43 milliárd dolláros összeolvadás és az azt követő menedzsmentváltás előtt jelentették be. Azt azonban nem lehet tudni, hogy esetleg azért állították-e le a bevezetést, mert ezekben az országokban a kombinált streaming szolgáltatót tervezik majd elindítani.

“Egyelőre nem indulunk új piacokon. Nem fogunk agresszívan az előfizetői számok növekedése után futni, amíg azon az első számú prioritáson dolgozunk, hogy ezeket a termékeket egyesítsük.”

– jelentette ki David Zaslav, a Warner Bros. Discovery vezérigazgatója és elnöke.

hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát