Korábban mi is írtunk arról, hogy június 29-én, szerda reggel több tartalom is váratlanul lekerült az HBO Max felületéről. A streaming szolgáltatót üzemeltető médiavállalat közleményben azt írta, hogy az HBO Max és a Discovery+ összeolvadása miatt elemzik a két platformot és alakítják ki a végső kínálatot, aminek a része az, hogy lekerült néhány tartalom a platformról. Először csupán néhány cím szívárgott ki ezek közül, majd mégtöbb követte. Akad köztük olyan sorozat, amelynek eltűnt évadai azóta már visszakerültek a felületre. Most megnéztük azokat a produkciót, amelyek továbbra sem elérhetőek a streaming szolgálatón.

hirdetés

Az eltávolított tartalmak között magyar sorozatok is szerepelnek, hiszen lekerült az április elsején debütált – és azóta is népszerű – A besúgó és az Aranyélet 3. évada. Múlt hét szerda estére az utóbbi szériának az 1. és 2. etapja is kikerült a kínálatból, de ezek azóta ismét megtekinthetővé váltak. A 3. szezon azonban továbbra sem érhető el. Kedden egy újabb, hazánkat is érintő fontos intézkedést hozott az HBO, ugyanis kiderült, hogy Európa nagy részén leállítják a tartalomgyártást. Ez azt is jelenti, hogy nem készül több eredeti magyar film, vagy sorozat az HBO Maxra, és A besúgó 2. etapja sem valósul meg.

Olyan európai produkciók kerültek még ki a kínálatból, mint a dán drámasorozat, a Kamikaze, a brit Mindörökké Sally (Sally4Ever), a norvég Időbevándorlók (Beforeigners) és Isten hozott Senkiföldjén (Velkommen til Utmark), a cseh dráma, az Eszmélet (The Sleepers) és az Apanapok (Czech It Out!) című dokumentumsorozat. A spanyolok két romantikus szériáját, A szerelem sava-borsát (Foodie Love) és a Vagy így, vagy úgy-ot (Por H o por B) sem lehet már megnézni a platformon. Három svéd alkotás, a Szexi svédek (Lust), a Gösta és a Mi vagyunk a medvék (Björnstad / Beartown) is eltűnt a streaming szolgáltatóról.

A románok 5 produkciója került ki a kínálatból. Már nem lehet itt megnézni a Hackerville-t, a Talált pénzt (Tuff Money / Bani negri), Az árnyaknak (Umbre) a 3. évadát, Az igazi sztár (One True Singer) című zenei tehetségkutatót és a 3 hónapja debütált Ruxx-ot sem. Az európai mellett az amerikai sorozatok sem úszták meg, közülük már nem érhető el az HBO Maxon a Futás (Run), a Kathryn Hahn főszereplésével készült Mrs. Fletcher, a Martin Scorsese által készített Bakelit (Vinyl), a Krízisben (The Brink), az Itt és most (Here and Now) és Jennifer Garner Kemping (Camping) című produkciója. Az animációk közül A Gombik! (The Fungies) és a Villámmacskák akcióban (ThunderCats Roar) is eltűnt a platformról.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban