Augusztus végén nyilvánosságra hozták, hogy Ábel Anita és Sass Dani műsorvezetésével érkezik az Ide süss! – Ünnepi kihívás következő etapja. Ekkor az is kiderült, hogy a produkció 6. évada decemberben indul majd a VIASAT3-ra és két héten át lesz képernyőn. Most pedig a médiavállalat bejelentette, hogy mikor lesz látható a legújabb etap, és hogy kik fognak szerepelni benne.

hirdetés

Az Ide süss! – Ünnepi kihívás december 12-én, 19 órától lesz látható a VIASAT3-on. Előtte azonban egy válogatás is a képernyőre kerül; december 5-én, 19 órakor indul az Ide süss! – Legédesebb pillanatok, amiben az elmúlt 3 évad legemlékezetesebb momentumait idézik felA produkció házigazdái ismét Ábel Anita és Sass Dani lesznek, az elkészült édességeket pedig Szabadfi Szabolcs és új zsűritagként Szalai Dóri, a macaronok szakértője értékelik.

„Nagyon izgatott voltam, hogy zsűriként csatlakozhattam az Ide süss! csapatához. Korábban csak a képernyőn keresztül követtem, milyen módon oldják meg a versenyzők a különféle feladatokat, most viszont élőben figyelhettem, miként pótolják a szakmai tudás esetleges hiányát némi leleményességgel, vagy akár csak egy adag humorral. Nagyon izgalmas volt látni, hogy a hírességek hogyan állják meg a helyüket a konyhában, sokszor csodálatos kreációk születtek”

– mondta Szalai Dóri.

Az Ünnepi kihívásban a korábbi évadoktól eltérően most ismert emberek bizonyíthatják, miként boldogulnak a konyhában: Barát Attila, Bay Éva, Horváth Sisa Anna, Józan Laci, Kabát Peti, Király Linda, Megyeri Csilla, Nagy Sanyi, Nyári Dia és Pumped Gabó próbálják kihozni magukból maximumot a műsorban.

hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en