Szerdán délelőtt sajtótájékoztatót tartott az Antenna Entertainment. Az eseményen Benda Gergely, a médiavállalat decemberben kinevezett régiós ügyvezető igazgatója több fontos bejelentést is tett. Nyilvánosságra hozták, hogy érkezik a Rat in the Kitchen magyar adaptációja. A Troll a konyhában szeptember 26-án, hétfőn 20 órakor debütál a VIASAT3-on. A produkció hétköznap esténként lesz látható és öt hétig tart majd. A nyomozós gasztro reality műsorvezetői Rákóczi Feri és Wossala Rozina lesznek. A műsorban minden héten 6-6 celeb főz, hogy elnyerjék a széfben rejlő díjat, azonban valaki titokban azon dolgozik, hogy bekavarjon és szabotálja az ételeket.

hirdetés

Bejelentették, hogy 20 év után folytatódik a TV2 egykori szériája, a Szeret, nem szeret. A produkció a Brigi és Brúnó címet kapta és október 17-én, hétfőn 18:30-kor kezdődik majd a VIASAT3-on. Hétköznaponként 3 rész lesz kerül képernyőre, a műsorról itt írtunk bővebben. Kiderült az is, hogy novemberben érkezik az Észbontók 11. évada. A műveletlenségi vetélkedő műsorvezetője egy év kihagyás után ismét Kovács Áron lesz, a hírrel itt foglalkoztunk részletesebben.

Ábel Anita és Sass Dani műsorvezetésével érkezik az Ide süss! – Ünnepi kihívás következő etapja. A produkció 6. évada decemberben indul majd a VIASAT3-ra és két héten át lesz képernyőn. A zsűriben változás történt, ebben a szezonban Baracskay Angéla helyett Szalai Dóri lesz Szabadfi Szabolcs társa. Az ünnepi műsornak idén a Nagytétényi Kastélymúzeum ad otthont.

hirdetés

Vadonatúj előzetest kapott a jövő hónapban érkező Star Wars sorozat

Még idén érkezik a legújabb Star Wars sorozat a Disney+-ra

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának negyedik hetének vendégei

Ő lett Balogh Levente új asszisztense, megvan Az álommeló 2. évadának nyertese

Kiderült, hogy mikor érkezik az Emily Párizsban 4. évada a Netflixre

Megvan, hogy kik lesznek a Zsákbamacska következő különkiadásának szereplői