Jövő hétfőtől, november 20-tól esténként vadonatúj műsorrend lesz látható az RTL-en. A héten véget ér a Házasodna a gazda 6. szezonja és a Survivor 6. etapja és befejeződik a The Voice idei évada is. Teljesen átalakulnak a csatorna hétköznapjai és a szombat esti programja is megújul. Lássuk a részleteket!

hirdetés

A Fókusz jövő héttől is 18:55-kor lesz látható, azonban a bruttó adásideje (reklámokkal együtt) hétfőtől kezdve 10 perccel rövidebb lesz. Utána Árpa Attila vadonatúj realityje kerül majd képernyőre. Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban hétköznapi adásai 19:45-től lesznek láthatóak az RTL-en. A produkció bruttó adásideje (reklámokkal együtt) közel másfél órás lesz.

A realityt követően hétfőtől csütörtökig 21:15-től A Király című széria jön a tévéadóra. A Zámbó Jimmy életéről szóló produkció tavaly november 16-án debütált az RTL+-on és nagy siker volt. A 10 részes sorozat egy évvel a premiert követően a tévében is képernyőre kerül. A széria után hétfőtől csütörtökig 22:25-től az Éden Hotel vadonatúj évada lesz látható. Miller Dávid produkciója azonban az RTL+-on több epizódos előnyben lesz a tévés vetítéshez képest.

A csatorna péntek esti műsorrendje különbözni fog a többi hétköznaptól. A Fókusz és Az Árulók – Gyilkosság a Kastélyban még ugyanakkor kerül képernyőre. Árpa Attila produkciója után azonban az RTL vadonatúj, tévéműsorokat kibeszélő realityje következik majd. A Kanapéhuszárok péntekenként 21:15-től lesz látható a tévéadón. A produkció bruttó adásideje (reklámokkal együtt) közel egy órás lesz. Bemutatkozik az RTL-en a CSI: Las Vegas-i helyszínelők 1. évada is, mely péntekenként 22:15-től, dupla részekkel kerül képernyőre. Az amerikai széria korábban a Coolon volt látható, most azonban jön országos csatornára is.

Most szombaton nem lesz Fókusz Plusz, november 25-től kezdve azonban újra a megszokott időpontban, 19 órakor jelentkezik. Utána a LEGO Masters kerül majd képernyőre. Puskás-Dallos Peti műsora az első adását (november 18) leszámítva 19:30-tól lesz látható az RTL-en. A vetélkedőt követően szombatonként is új résszel jelentkezik Az Árulók – Gyilkosság a Kastélyban. Árpa Attila műsora ezen a napon 21:15-től fog képernyőre kerülni. A reality után 22:45-től filmek lesznek láthatóak a tévéadón.

Az RTL vasárnap estéje nem változik. A Fókusz – Sztárbox bemelegítés 19 órától, a Sztárbox pedig 19:30-tól lesz látható az RTL-en.

hirdetés

Simán lement az RTL+-on a szexuális zaklatás felvétele - ezt tudni eddig a VV botrányról

Megszűnhet a Mentorház az X-Faktor idei évadában

Meghalt Bob Newhart, az Agymenők sztárja

ValóVilág: Szexuális erőszak miatt nyomoz a rendőrség

Megérkezett magyar szinkronnal az egyik streaming szolgáltatóra a 2024-es Zorro sorozat

Még júliusban véget ér a ValóVilág az RTL+-on és a Coolon