Áprilisban Kolosi Péter, az RTL tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese egy konferencián elárulta, hogy hamarosan érkezik a The Traitors nevű formátum az RTL-re. Augusztusban azt is bejelentette, hogy a vadonatúj műsor házigazdája Árpa Attila lesz. Most pedig az is kiderült, hogy Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban magyar címet viselő produkció november 20-án, hétfőn indul az RTL-en. A műsor minden hétköznap és szombat este lesz látható a csatornán. A műsor epizódjai az RTL+-on is megtekinthetők lesznek.

hirdetés

A műsorban 22 híresség vesz majd részt, akik közül 12-t most le is lepleztek. A produkcióban megküzd a főnyereményért Nagy Zsolt színész, Szabados Ági műsorvezető, Henry Kettner digitális tartalomgyártó, Görög Zita modell, Törőcsik Dániel tetoválóművész, Krajnyák Luca online tartalomgyártó, Sváby András műsorvezető, Dobos Evelin színésznő, Szalay Bence színész, Nádai Anikó műsorvezető, Vásáry André énekművész, valamint Horváth Éva modell, műsorvezető.

22 hírességnek egy Tudor-stílusú kastélyban kell túlélniük egy “gyilkosságsorozatot”, hogy megnyerhessék az akár 20 millió forintos fődíjat. A „gyilkosok” ráadásul a játékosok között bújnak meg: ők az Árulók, akik az éj leple alatt könyörtelenül végeznek Ártatlan társaikkal. Az Ártatlanok feladata leleplezni az Árulókat, illetve – ha gyanúba keverednek – meggyőzniük társaikat saját ártatlanságukról. Ez nem lesz könnyű, elvégre a többi Ártatlan sem tudhatja pontosan, hogy kiben bízhat és kiben nem. A játékosok a Kerekasztal szertartás során, nyílt szavazással száműzhetik a vélt vagy valós gyilkost. A nagy kérdés az, hogy ki kerekedik felül: az Árulók, vagy az előlük menekülő Ártatlanok?

 

hirdetés

Ezek lesznek az HBO Max legnagyobb májusi filmes újdonságai

Pénteken és hétfőn este is műsorváltozás lesz a TV2-n

Kiszivároghatott, hogy melyik hónapban érkezik az Ázsia Expressz 5. évada a TV2-re

Az RTL-re érkezik a 2. évada egy korábban a TV2-n látható magyar sorozatnak

74 éves korában meghalt Ian Gelder, a Trónok harca színésze

Ezek lesznek az HBO Max utolsó, májusi sorozatpremierjei