Az Éden Hotel 1. és 2. évada a VIASAT3-on, a 3. etapja pedig a TV2-n került képernyőre. Februárban bejelentették, hogy a reality több, mint 8 év után vadonatúj évaddal jelentkezik, mégpedig az RTL+-on. Áprilisban azt is nyilvánosságra hozták, hogy a Mexikóban felvett produkció műsorvezetője Miller Dávid lesz. Augusztus végén pedig kiderült, hogy az Éden Hotel még idén érkezik a streaming szolgáltatóra, de az RTL nézői sem maradnak le a produkcióról, ugyanis a nagyszabású reality a tévétársaság legnagyobb csatornáján is látható lesz.

hirdetés

Most pedig azt is nyilvánosságra hozták, hogy mikor indul a produkció. Az Éden Hotel legújabb évada november 20-án, hétfőn debütál az RTL+-on és az RTL-en. A reality első része aznap 8:30-kor válik elérhetővé az RTL+-on, az RTL lineáris csatornáján azonban csak 22:25-től lesz látható. Az Éden Hotel első részét ezáltal az előfizetők a streaming szolgáltatón előbb láthatják, mint a tévében. Ráadásul a hétfő esti tévés premierrel egy időben további három epizóddal bővül majd a platform előfizetős kínálata.

Mivel a produkció az RTL+-on és az RTL-en egyaránt minden héten hétfőtől csütörtökig 22:25-kor jelentkezik majd új adással, így az RTL+ több epizódos előnyben lesz. A streaming szolgáltató felhasználói emellett reklámok nélkül, 18-as karikával tekinthetik meg a műsort, míg a tévét nézők 16-os korhatárral követhetik a produkciót.

hirdetés
hirdetés

Vadonatúj német minisorozat érkezik az RTL sorozatos csatornájára

Kiderült, hogy idén karácsonykor mikor lesz látható a Reszkessetek, betörők a TV2-n

Két felső vezetője távozik az itthon 5 tévécsatornát üzemeltető Antenna Entertainmentnek

Ezek a vadonatúj produkciók érkeznek a Disney+ kínálatába decemberben

December 18-tól teljesen átalakul az RTL egyik csatornájának műsorkínálata

Ők lettek a Párharc 3. évadának nyertesei