Július 17-én 23 év után véget ért a Barátok közt. Hónapokkal korábban kiderült, hogy az alkotók – a nagy amerikai produkciókhoz hasonlóan – többféle lezárást is készítettek a sorozatnak. Az utolsó pillanatban dőlt el, hogy mi lesz végül Gigiék, Szonjáék és Berényi Miklós sorsa. Az előbbi két szál alternatív befejezése a cikkben látható, míg utóbbit a ma esti Fókuszban nézhetik meg a rajongók. Részletek az RTL Magyarország közleményében:

Hónapokkal a Barátok közt befejezése előtt kiderült, hogy a nagy amerikai produkciókhoz hasonlóan az alkotók többféle verzióban is elkészítik a történetek végét. A producer csak az utolsó pillanatban, a vágószobában döntött arról, hogy egyes karakterek sorsa miként ér véget.

Gigi és Olivér – Ahogy a nézők láthatták

A Várhegyi család boldogabb nem is lehetett volna, hiszen Gigi és Olivér nemrégiben megvásárolta a Rózsa Kávéházat, ám emiatt az esküvőjüket elhalasztották. Olivér kislánya, Panni azonban a Mátyás király tér lakói segítségével meglepetés esküvőt szervezett, ami mesésen alakult.

Gigi és Olivér – Ahogy alakulhatott volna

Az esküvő után, miközben Gigi és Olivér lubickol a felhőtlen boldogságban, megjelenik valaki, akiről azt gondolták, hogy már nem is él, ám feltűnése gyökeresen megváltoztatja mindannyiuk életét, sőt lehet, hogy a frissen kötött házasságot is érvényteleníti…

Szonja és Vince – Ahogy a nézők láthatták

Szonja és Vince jó ideje küzdött azért, hogy gyermekük legyen, ám számos megpróbáltatás után nem is egy, hanem két babájuk lesz, szinte egyszerre. Ugyanis várandós barátnőjük, Maja képtelen elfogadni gyermekét, ezért Vincéék örökbefogadhatják. Közben kiderül, hogy bár Szonja abbahagyta a hormonkezelést, a lombikprogram mégis sikeres volt, így saját gyermekük is születhet.

Szonja és Vince – Ahogy alakulhatott volna

Vince lelkesen újságolja a rosszulléttel küzdő Szonjával, hogy bár lemondtak a saját utódról, mégis szülők lesznek, hiszen Maja úgy döntött: örökbefogadhatják az ő születendő gyermekét. Szonja örömmel fogadja a hírt, de tragikus fordulat következik be…

Berényi Miklós karakteréhez kapcsolódóan is született alternatív befejezés, amit ma este a Fókuszban láthatnak a nézők!

Hétfőtől új műsorrend lesz a TV2-n, két nagy produkció is visszatér a csatornára

Ötmillió dollárra perlik a Netflixet A vezércsel miatt

Vasárnap indul a Toldi legújabb feldolgozása

Megvannak a Totem 1. évadának győztesei

Előzetest kapott Netflix népszerű pszichothrillerjének 3. évada

Újabb fotók szivárogtak ki a Trónok harca előzménysorozatának forgatásáról