Május 21-én az HBO Maxot leváltotta a Max, most pedig bemutatjuk, hogy milyen sorozatos újdonságok érkeznek a platformra annak teljes első hónapja során. Júniusban csupán 6 sorozat válik elérhetővé, amelyek mellett a Max közzétette a legfontosabb realityket és dokumentumfilm-sorozatokat is. Többek közt érkezik a Sárkányok háza új évada, több lengyel széria és egy animációs sorozat is.

Június 8-án indul a Fantasmas című vígjátéksorozat. A 6 epizódból álló 1. évad hetente jelentkezik majd új résszel. A széria Julio Torres író, rendező és humorista elveszett arany osztriga fülbevalójának kereséséről szól, valamint azokról az emberekről, akikkel a new york-i útja során találkozik. A produkcióban többek közt feltűnik Steve Buscemi, Julia Fox, Alexa Demie, Emma Stone, Aidy Bryant és Kim Petras is.

11-én válik elérhetővé egy lengyel vígjáték, a Klara 8 részből álló 1. etapja. A történet szerint egy 40 éves nő viszonyba bonyolódik egy házas férfival. Klara beleszeret, azonban a férfi nem viszonozza az érzelmeit. Zavaros élete ellenére megnyugvást talál barátaiban, Wronkában és Wojtekben, akik mindenben támogatják őt.

Június 11-én dupla résszel debütál a streaming szolgáltatón Az elítélt (The Convict / Skazana) 4. szezonja is. A lengyel bűnügyi drámasorozat további epizódjai hetente kerülnek be a kínálatba. A jogtalanul bebörtönzött bírónő bosszút akar állni azokon, akik rács mögé juttatták, miközben túl kell élnie az általa egykor elítélt nők között.

13-án érkezik a platformra A védőügyvéd (The Disappearence / Chylka) című lengyel jogi drámaszéria teljes 3., 4. és 5. évada. A produkció középpontjában Joanna Chylka áll, aki egy bátor és lázadó ügyvéd. A nőt semmi sem állíthatja meg abban, hogy kiderítse az igazságot azokban az ügyekben, amiket elvállal.

Június 17-én lesz a premierje a a Sárkányok háza (House of the Dragon) 8 epizódból álló 2. etapjának. A Trónok harca spinoffjának többi része hetente érkezik a streaming szolgáltatóra. A folytatás a II. Aegon Targaryen vezette Zöld Tanács és a Rhaenyra Targaryenhoz tartozó Fekete Tanács közti csatára és hatalmi harca fókuszál. Ebből a háborúból senki sem maradhat ki, mindenkinek választania kell, hogy ki mellé áll.

27-én tripla résszel jön a Maxra egy DC animációs sorozat, az Öngyilkos osztag: Iszekai (Suicide Squad: Isekai) 10 részes 1. szezonja. A produkció ezt követően hetente jelentkezik majd új epizóddal. A bűnözők uralta Gothamben Amanda Waller, az A.R.G.U.S. vezetője különleges feladatot ró az Öngyilkos osztagra: egy másik világba küldi őket egy speciális küldetésre.

Jövő hónapban a sorozatokon kívül több reality is érkezik a Maxra. 7-én kerül be a kínálatba a Hétvégi műhely (The Weekend Workshop) 8 részes 1. évada, amelyben háztartási tárgyak újratervezésén és újraalkotásán dolgoznak. 10-én érkezik a platformra a Felújítás a vadonban (Renovation Wild) 8 epizódos 1. etapja. 18-án válik elérhetővé az Otthon édes otthon (Home Town) 10 részből álló 7. szezonja, amiben régi házakból varázsolnak álomotthont, valamint ettől a naptól lesz megtekinthető a Lil Jon felújításai (Lil Jon Wants To Do What?) 8 epizódos 2. évada, és ekkor jön a platformra a Vad vizeken (Gold Rush: White Water) 7. szezonjának utolsó két része is.

20-án indul a Parker útja (Gold Rush: Parker’s Trail) 11 részes 7. szezonja, amelynek hetente kerülnek be a kínálatba az epizódjai. 25-én érkezik a Maxra az Amerika legrondább háza (Ugliest House In America) 6 részből álló 5. etapja. A pontos dátumról nincs információ, de júniusban kerül be a kínálatba az Amerika aranya (America’s Backyard Gold) 8 epizódos 1. szezonja és a Taylor Swift vs Scooter Braun: Bad Blood című, 2 részes tárgyalótermi dokumentumfilm-sorozat is. Továbbá jövő hónapban dupla epizóddal debütál a platformon a Reneszánsz fesztivál Texasban (Ren Faire) című, 3 részből álló dokumentumfilm-széria, és június végétől lesz megtekinthető a Made in Gyetván Csabával 5. évada is.

A SkyShowtime legnagyobb júniusi újdonságait itt, a Disney+ premierjeit pedig itt ismertettük. A Netflix új sorozatairól és friss évadairól itt írtunk.

hirdetés

Bemutatjuk a hét legnagyobb streaming premierjeit

Sikerült megállapodni, nem tűnnek el a TV2 Csoport csatornái az egyik kábelszolgáltatónál

Új helyszínről jelentkezik az RTL több műsora is

Ezek a vadonatúj produkciók érkeznek júliusban a Prime Videóra

25. heti nézettség - 8 éves nézettségi rekordot dönthetett a Skócia – Magyarország mérkőzés

Ezt lehet tudni a jövő héten érkező 4. Beverly Hills-i zsaru filmről