A SkyShowtime-ra májust követően a nyár első hónapja során is több premier érkezik, azonban a streaming szolgáltató most is csak a legfontosabbakat teszi közzé. Így ezúttal 6 kiemelt produkciót mutatunk be, amelyek júniustól lesznek megtekinthetőek a platformon. Többek közt egy tavalyi mozifilm, egy popduóról szóló dokumentumfilm, egy sorozat folytatása és egy miniszéria is elérhetővé válik a következő hónapban.

Kingstown polgármestere

Június 1-jén érkezik a streaming szolgáltatóra Az elnök különgépe: Halálos játszma (Air Force One Is Down). Az akciófilmben az újonc titkosügynök első megbízatásán vesz részt az Air Force One fedélzetén. Rögtön élete legnehezebb próbatétele vár rá, mivel a gépet terroristák térítik el, hogy meghiúsítsanak egy döntő fontosságú energiaügyletet. Mivel az elnök élete forog kockán, és a globális válság réme fenyeget, az ügynöknek minden bátorságát és képességét be kell vetnie egy könyörtelen csatában, amely megváltoztathatja a történelem menetét.

hirdetés

Szintén ezen a napon válik elérhetővé a német-francia pop duóról szóló dokumentumfilm, a Milli Vanilli. A produkció bemutatja Robert “Rob” Pilatus and Fabrice “Fab” Morvan, vagyis a Milli Vanilli tagjainak az 1990-es években kirobbant playback-botrányát, az üstökösszerűen felívelő népszerűségüktől a nyilvános bukásig.

Június 6-án indul a Jeremy Renner főszereplésével készült Kingstown polgármestere (Mayor of Kingstown) 3. évada. A 6 részből álló etap minden héten új epizóddal jelentkezik majd. A folytatásban robbanások sorozata rázza meg Kingstownt, ami felbolygatja a lakói életét. Eközben az orosz maffia egy új fejese telepedik le a városban és ezzel kitör a drogháború a börtön falain belül és kívül. A dolgok tovább bonyolódnak, amikor Mike McLusky életében felbukkan egy ismerős arc, aki könnyedén meghiúsíthatja a polgármester erőfeszítéseit a frakciók összebékítésére.

7-től lesz megtekinthető a Heather Morris azonos című regénye alapján készült minisorozat, Az auschwitzi tetováló (The Tattooist of Auschwitz). A 6 epizódos, megtörtént eseményeket feldolgozó széria Lali és Gita Sokolov történetét mutatja be, akik a második világháborúban, a holokauszt idején az auschwitzi koncentrációs tábor foglyaiként találkoztak egymással. Röviddel a megérkezése után Lali azt a feladatot kapja, hogy azonosítószámot tetováljon fogolytársai karjára. Gitát is így simeri meg, akivel első látásra egymásba szeretnek, és ezzel kezdetét veszi vakmerő, felejthetetlen és emberi történetük.

Június 14-én debütál a Mancs őrjárat (Paw Patrol) 10. etapjának folytatása. A gyerekeknek szóló animációs sorozatban 6 hős kutyus és vezetőjük, a 10 éves műszaki zseni, Ryder kalandjait követhetjük nyomon. 8 hónappal a magyar mozis premiert követően, 14-től a SkyShowtime-on is megnézhető lesz a Trollok: Együtt a banda (Trolls Band Together). Az animációs filmben Poppy rájön, hogy Branch a négy testévérével együtt egykor tagja volt a kedvenc fiúbandájának. Amikor az egyik fivért, Floydot elrabolja egy szélhámos popsztárpáros, Branch és Poppy egy küldetésre indulnak, hogy összehozzák a többi testvért, és megmentsék Floydot.

Hamarosan bemutatjuk a Netflix, az HBO Max, a Disney+ és a Prime Video következő hónapban debütáló produkcióit is.

hirdetés

Ez a 10 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába júniusban

Az RTL korábbi műsorvezetője lesz Somos András utódja az ATV-n

Hatodik alkalommal hirdeti meg népszerű sorozatötlet pályázatát a Paprika Studios és az RTL

Lengyelországban pályázik televíziós frekvenciára a TV2 Csoport

Vadonatúj műsorral jelentkezik Kadarkai Endre az ATV-n

Egy évad után elkaszálták a Max egyik drámasorozatát