A májusi premierek után most bemutatjuk milyen sorozatos újdonságok érkeznek a nyár első hónapja során a Netflixre. Júniusban 5 vadonatúj szériával, 2 friss évaddal és egy szezon második felvonásával bővül a streaming szolgáltató kínálata. Többek közt elérhetővé válik egy fantasy utolsó évada, egy népszerű sorozat legutóbbi szezonjának folytatása és egy spinoff új szezonja is. A kínálat igazán sokszínű, ugyanis amerikai, török, dél-koreai, spanyol, thai, indonéz, tajvani és indiai produkciók közül is válogathatunk.

hirdetés

Június 6-án debütál a Sweet Tooth: Az agancsos fiú 8 részes 3., és egyben utolsó évada. A Jeff Lemire képregénysorozata által készült fantasy-drámaszéria befejezésében a hibridek tovább folytatják az útjukat Alaszkába, miközben harcolniuk kell az életükért. Gust a barátainak mindenképp meg kell menteniük.

Szintén ezen a napon érkezik a platformra a Titokzatos üzenetek (Kübra) 2. etapja. A török thriller sorozat története szerint, amikor egy külvárosi férfi ismeretlen forrásból származó üzeneteket kap, amelyek megjósolják a jövőt, követőkre tesz szert. Ezzel egyyidőben megjelennek a nagy hatalmú ellenségek is. 7-én kerül be a kínálatba egy vadonatúj dél-koreai drámasorozat, a Hierarchia (Hierarchy / Hairaki). A 7 epizódból álló 1. szezonban a Justin középiskolát a diákok felső 0,01%-a uralja, de egy titokzatos cserediáknak sikerül csorbát ejtenie áthatolhatatlan világukon.

Június 13-án érkezik a Netflixre A Bridgerton család (Bridgerton) 3. évadának 4 részes második fele. Az előkelő családok tagjait bemutató romantikus sorozat folytatásában nyomon követhetjük Penelope és Colin kapcsolatának alakulását, miközben arra is fény derül, hogyan reagál a férfi, amikor rájön, hogy a lány Lady Whistledown. A szezon első felvonása május 16-a óta nézhető meg.

Ugyanettől a naptól lesz megtekinthető egy friss thai vígjátéksorozat, A szexdoki (Doctor Climax / Dxktexr khilmæks pucchâ phâ seîyw). Thaiföldön az 1970-es években egy bőrgyógyász váratlanul tömegek szexuális ébredését indítja el, amikor Szexdoki néven belevág egy tabukat döntögető rovat vezetésébe. 14-én válik elérhetővé a Joko Anwar rémálmai és ábrándjai (Joko Anwar’s Nightmares and Daydreams) című indonéz sci-fi széria 1. etapja. A 7 epizódban hét, összefüggő történet bontakozik ki. Hétköznapi emberek különös jelenségekkel találkoznak, amelyek megmagyarázhatják világunk eredetét és a ránk leselkedő fenyegetésekre is választ adhatnak.

Június 21-én debütál a Galícia bandái (Gangs of Galicia / Clanes). A spanyol krimi-thriller sorozat 8 részes 1. szezonjában meggyilkolják egy ügyvédnő apját, akinek így kiderül a kettős élete. A nő ezt követően a galiciai drogkartellbe beépülve akar bosszút állni, közel kerülve annak vezetőjéhez. Szintén ekkor jön a streaming szolgáltatóra az Áldozatok játéka (Victims’ Game / Shei shi bei hai zhe) 2. évada. A tajvani krimi-thriller széria folytatásában Fang Yi-jen belekeveredik egy gyilkossági ügybe, és ő lesz az első számú gyanúsított. A férfi együttmőködik a hatósággal, hogy kiderítse az igazságot és bizonyítsa ártatlanságát, különben ismét kockára teszi a kapcsolatát a lányával.

27-től lesz megtekinthető az Azok a 90-es évek show (That ’90s Show)  2. szezonja. Az Azok a 70-es évek show spinoffjában Leia és Jay izgatott, hogy 9 hónap után ismét együtt lehetnek, azonban a lány még mindig nem mondta el Jay-nek,hogy majdnem megcsókolta Nate-et. Ahogy Nate sem árulta el az ő barátnőjének. A titok azonban hamar kiderül, ami veszélybe sodorja a kapcsolatokat és kockára teszi a barátságokat.

Június 27-én kerül be a kínálatba a Szupersejt (Supacell) című akció-drámasorozat 6 epizódból álló 1. etapja is. Miután öt átlagos dél-londoni rájön, hogy különleges képességekkel rendelkeznek, egy férfira hárul a feladat, hogy összekovácsolja őket szerelme megmentése érdekében. 28-án érkezik a Netflixre a Géniuszgyár (Kota Factory) 5 részes 3. etapja. Az indiai dramedy folytatásában a diákok most egy kulcsfontosságú vizsgával néznek szembe. Mindeközben Jeetu Bhaiya, a tanulók mentora elhatározza, hogy megtalálja az igazi hivatását.

A SkyShowtime legnagyobb júniusi újdonságait itt, a Disney+ premierjeit pedig itt ismertettük.

hirdetés

Bemutatjuk a Netflix júliusi filmpremierjeit

Kiderült, hogy ki lesz az idei X-Faktor műsorvezetője

Össze-vissza kezdik adni a Szerencsekerék új és régi részeit a TV2-n

Vadonatúj előzetest kapott a Cobrai Kai utolsó évada

Elölről kezdi A mi kis falunk ismétlését az RTL

Itt a Sárkányok háza 2. évadának 4. epizódjának előzetese