Májust követően most bemutatjuk, hogy milyen újdonságok érkeznek az idei nyár első hónapja során a Disney+-ra. Az előző hónaphoz képest most jóval kevesebb, mindössze 10 friss produkció kerül be a streaming szolgáltató kínálatába. Ezek közt egy friss Star Wars alkotás, minisorozatok, folytatások, valamint dokumentumfilm- és szériák is találhatóak.

Az akolitus

Június 4-én dupla résszel debütál a Star Wars legújabb sorozata, Az akolitus (The Acolyte). Az Amandla Stenberg főszereplésével készült széria 8 részes 1. évada ezt követően hetente jelentkezik új epizóddal. Az akolitus felfedi a galaxis titkait és az Erő sötét oldalát. Egy megdöbbentő bűncselekménysorozat nyomozása során egy köztiszteletben álló jedi mester szembekerül egy veszélyes harcossal a múltjából. Semmi sem az, aminek első pillantásra látszik.

Ugyanezen a napon dupla résszel érkezik a platformra az LA Clippers: A legnehezebb szezon (Clipped). A 6 epizódos minisorozatból hetente új rész érkezik majd a Disney+-ra. A produkció a kosárlabda csapat tulajdonosának, Donald Sterlingnek a bukását mutatja be. 5-én válik elérhetővé a Family Guy 22. etapjának első 6 epizódja, amiben tovább követhetjük a nem mindennapi család kalandjait.

Június 7-én lesz a premierje az ikonikus divattervezőről szóló Becoming Karl Lagerfeld című sorozatnak, amelynek mind a 6 része egyszerre válik elérhetővé. 1972-ben Karl Lagerfeld, a 38 éves konfekciós ruhákat készítő divattervező a közönség számára még szinte ismeretlen. Az ambíciózus és fiatal Jacques de Basher-rel való találkozása mindent megváltoztat. Karl végre készen áll szembeszállni a barátjával, Yves Saint Laurent-nal és társával, Pierre Bergével. A miniszéria Raphaëlle Bacqué Kaiser Karl című bestsellere alapján készült.

12-én dupla epizóddal debütál az Üdv Wrexhamben! (Welcome to Wrexham) 8 epizódos 3. szezonja. A dokumentumfilm-sorozat további részei hetente érkeznek a platformra. A produkció folytatásában továbbra is nyomon követhetjük Rob McElhenney és Ryan Reynolds futballklubjának mindennapjait. 14-én tripla résszel érkezik a Disney+-ra a Gyilkos elmék (Criminal Minds: Evolution) 17. évada. A 10 részből álló etap további epizódjai hetente kerülnek be a kínálatba. A sorozatban az FBI profilozóinak elit csapata az ország legelborultabb bűnözőinek elméit elemzi, ezzel előre látva azok következő lépéseit, mielőtt újra lecsapnának.

Június 19-én jön a streaming szolgáltatóra A szabadság illata (We Were the Lucky Ones) című történelmi drámasorozat. A miniszéria mind a 8 része egyszerre válik elérhetővé. A lengyel Kurc család sikeres életet él, azonban amikor Hitler zsidóüldözése egyre fokozódik, a család egyes tegjai koncetrációs táborokba kerülnek, néhányuknak pedig sikerül külföldre menekülniük. A háború végeztével a család túlélői megpróbálják felkutatni a még élő rokonokat. A produkció Georgia Hunter, saját élete ihlette könyve alapján készült.

25-től lesz megtekinthető a Diane von Fürstenberg: A divat hercegnője (Diane von Furstenberg: Woman in Charge). A dokumentumfilm bemutatja a világpolgárt, aki egy holokauszt-túlélő gyermeke. Az 1974-es, ikonikus átlapolós ruhája nemcsak a saját életét változtatta meg örökre, hanem minden nőét, aki ezt a különleges ruhadarabot megvásárolta. 26-án válik elérhetővé A Simpson család (The Simpsons) 18 részből álló 35. szezonja, ami a Springfieldben élő família legújabb kalandjait mutatja be.

27-én debütál egy vadonatúj spanyol dokumetumfilm-sorozat, a Lucrecia (Lucrecia: A Murder In Madrid / Lucrecia: Un Crimen De Odio). A 4 epizódos produkció Lucrecia Pérez nevű fekete nő meggyilkolásának igaz történetét meséli el, akit 1992-ben egy madridi klubban lőttek le. Az esetet később Spanyolország első hivatalosan elismert gyűlölet-bűncselekményének minősítették.

A SkyShowtime legnagyobb júniusi újdonságait itt ismertettük. Hamarosan bemutatjuk a Netflix, a Max és a Prime Video következő hónapban debütáló produkcióit is.

hirdetés

Bemutatjuk a hét legnagyobb streaming premierjeit

Sikerült megállapodni, nem tűnnek el a TV2 Csoport csatornái az egyik kábelszolgáltatónál

Új helyszínről jelentkezik az RTL több műsora is

Ezek a vadonatúj produkciók érkeznek júliusban a Prime Videóra

25. heti nézettség - 8 éves nézettségi rekordot dönthetett a Skócia – Magyarország mérkőzés

Ezt lehet tudni a jövő héten érkező 4. Beverly Hills-i zsaru filmről