A júniusi új sorozatok és friss évadok után bemutatjuk, hogy milyen új filmekkel bővül a Netflix kínálata ebben a hónapban. Most mégtöbb újdonság lesz, mint májusban, ráadásul több híres színész produkciói is debütálnak a streaming szolgáltatón. Akciótól kezdve vígjátékokon át egészen a sci-fi-ig rengeteg műfaj érkezik a platformra, valamint egy török romantikus film is megtekinthetővé válik júniusban.

hirdetés

Június 3-tól lett elérhető Az elfogás (Interceptor) című amerikai-ausztrál akciófilm. Az utolsó tiszt egy távoli rakétavédelmi bázison élete csatáját vívja a terroristák ellen, akik célba vették az Egyesült Államokat 16 darab lopott nukleáris fegyverrel. A főszerepben Elsa Pataky és Luke Bracey látható. 8-án érkezik a Mindent egy lapra (Hustle). A balszerencsés kosárlabdás tehetségkutató talál egy potenciális szupersztárt Spanyolországban, és megpróbálja bebizonyítani, hogy mindkettejüknek helye van az NBA-ben. A sportdámában Adam Sandler, Queen Latifah, Ben Foster és Robert Duvall játsza a főszerepet, és több NBA játékos is feltűnik benne. Eredetileg június 10-én mutatták volna be, azonban két nappal előrébb hozták a produkció premierjét.

10-én kerül be a Netflix kínálatába A béke fái (Trees of Peace). Szoros testvériség alakul ki négy, különböző háttérrel rendelkező nő között, miközben a ruandai népirtás elől bujkálnak és menekülnek. A ruandai film megtörtént események alapján készült. 15-én jön a platformra a Centauro című spanyol bűnügyi film. Hogy rendezze gyermeke anyjának adósságát egy kartell felé, egy superbike-versenyző drogfutárrá válik, kockára téve versenyzői pályafutását és saját életét.

Június 15-én debütál egy lengyel produkció, a Szívparádé (Heart Parade / Parada Serc). A romantikus vígjátékban a munkája megtartása érdekében a kutyáktól félő, karrierista nőnek Krakkóba kell utaznia, ahol megismer egy elbűvölő özvegy férfit, annak fiát és négylábú barátjukat. Szintén 15-én kerül be a szolgáltató kínálatába az Isten haragja (The Wrath of God / La Ira de Dios). Az argentin thriller története szerint Luciana meggyőződése, hogy szerettei halálát az a híres író idézte elő, akinek ő dolgozott, ezért egy újságíróhoz fordul, hogy segítsen neki kideríteni az igazságot. A produkció Guillermo Martnez regénye alapján készült.

17-én lesz a premiere Chris Hemsworth vadonatúj filmjének, A pók fejének (Spiderhead). Egy modern büntetés-végrehajtási intézet rabja elkezdi megkérdőjelezni az érzelemcsökkentő gyógyszerek célját, amelyeket egy gyógyszerész zseninek tesztel. A sci-fi thriller George Saunders Escape from Spiderhead című novellája alapján készült.

Június 20-án érkezik A szerelem végnapja (Doom of Love / Askin Kiyameti) című török produkció. A reklámügynöksége csődjét követően az adósságban úszó Firat egy jógaközpontban belehabarodik egy énekesnőbe, akivel az önmegvalósítás útjára lépnek. A főszerepekben Yiğit Kirazcı és Boran Kuzum alakítja, akit a magyar nézők a Hakan, a védelmező és A szultána című sorozatokból ismerhetnek. A női főhőst Pınar Deniz játsza, aki a szintén a Netflixen megtekinthető Bevezetés a szerelembe című drámasorozatban szerepel.

22-től lesz elérhető a Jenna Evans Welch regényén alapuló Love & Gelato – Firenzei nyár. A romantikus film története szerint Lina az édasanyja utolsó kívánságát teljesíti, amikor egyetem előtt az egész nyarat Rómában tölt, ahol felfedezi a romantikát, a kalandot – és a fagyi iránti szenvedélyt. 24-én debütál Kevin Hart, Woody Harrelson és Kaley Cuoco legújabb akciófilmje, A torontói ember (The Man from Toronto). Egy téves személyazonossággal kapcsolatos eset arra kényszerít egy vállalkozót, hogy az életbenmaradás reményében összeálljon a torontói ember néven ismert, hírhedt bérgyilkossal.

Június 28-án kerül be a streaming szolgáltató kínálatába egy friss norvég sci-fi vígjáték, a Lézerharc (Blasted). Amikor a földönkívüliek támadása miatt félbeszakad egy legénybúcsú, két gyerekkori jó barát tökös lézerpuskás párosként felveszi ellenük a harcot. A filmet a Norvégiában történt valós UFO-észlelés ihlette. 29-én jön a Netflixre a Beauty című dráma. Egy ígéretes karrier küszöbén álló fiatal énekesnő küzdelmét láthatjuk egy domináns család, a zeneipari nyomás és a barátnője iránt érzett szerelme között. A főszerepet Niecy Nash, Gracie Marie Bradley, Giancarlo Esposito és Sharon Stone alakítja.

A Netflix júniusi sorozatpremierjei mellett az HBO Max friss szériáit és vadonatúj évadait is bemutattuk korábban, hamarosan pedig a streaming szolgáltató filmpremierjeit is ismertetni fogjuk.

hirdetés

Bejelentették, hogy kik lesznek a Bajnokok Ligája műsorvezetői az RTL-nél

14 év után a TV2-n tér vissza a Győzike show

Az X-Faktor egyik korábbi győztese lesz az idei évad negyedik mentora

Számos technikai újítással készült a VIASAT3 és a WMN ma induló közös műsora

Felkerült az egyik nagy streaming szolgáltatóra a Doktor Murphy

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának második hetének vendégei