Netflix júniusi sorozatpremierei után bemutatjuk, hogy milyen szériák érkeznek az HBO Max-ra. Ebben a hónapban 3 vadonatúj sorozattal, 6 friss etappal bővül a platform kínálata, valamint 4 széria összes szezonja is megtekinthetővé válik. Többek közt egy közönségkedvenc vígjáték, western sci-fi és könyv adaptációk is érkeznek júniusban a streaming szolgáltatóra.

hirdetés

Június 1-jén megérkezett a 2003 és 2010 között futó Kés/alatt (Nip/Tuck) mind a 6 évada. A nagyágyú plasztikai sebész, Christian Troy kiélvezi az előnyeit sikeres és egyre csak növekvő praxisának Miamiban, melyen legjobb barátjával, Sean McNamarával osztozik. A széria korábban teljesen egészében a VIASAT3-on volt látható. 3-tól elérhető A színfalak mögött (Backstage) című kanadai drámasorozat teljes 1. és 2. etapja. A történet szerint egy csapat kiemelkedően tehetséges kamasz megéli élete csúcs- és mélypontjait a nagyhírű Keaton Művészeti Iskolában, a szorongásoktól és a csalódásoktól az új barátságokig és a mindent megkoronázó eredményekig.

Ugyanezen a napon kerül be a HBO Max kínálatába a Baráti beszélgetések (Conversations with Friends) 1. szezonja. Sziporkázóan intelligens történet két dublini egyetemistáról, a 21 éves Francesről és legjobb barátjáról, Bobbiról, valamint arról a furcsa, váratlan kapcsolatról, amelyet egy házaspárral, Melissával és Nickkel kötnek. A 12 részes ír produkció Sally Rooney azonos című regénye alapján készült. Eredetileg május 22-én debütált a BBC Three-n és a Hulun. Június 7-én jön a platformra az Áramszünet (Blackout) 1. évada. Egy láncreakció az európai villamosenergia-hálózatban sötétségbe borítja a kontinenst. Egy hacker, Pierre Manzano rájön, hogy egy általa írt kód a felelős az esetért. Németországban Frauke Michelsen vezeti a válságstábot. A 6 epizódból álló német sorozat 2021 őszén debütált hazájában.

Június 7-én indul Alicia Vikander vadonatúj, 8 részes szériája, az Irma Vep. A történet szerint Mira egy amerikai filmsztár, aki kiábrándult a karrierjéből és lesújtotta a szakítása. Franciaországba utazik, hogy Irma Vep szerepét játssza a “Les Vampires” című francia némafilm-klasszikus remake-jében. A produkció hetente jelentkezik új epizóddal. 12-én válik elérhetővé a Nullák és ikszek (Noughts + Crosses) 2. etapja. Két fiatalt a bőrszínük elválasztja egymástól, ám a tiltott szerelem egyesíti őket. Sephy egy iksz, a fekete uralkodó osztály tagja, Callum pedig egy nulla, az egykor rabszolgaként dolgozó alárendelt fehér társadalmi osztályból.

12-én kerül be a kínálatba A torony (The Tower) első része, majd hetente új epizód érkezik hozzá. Sarah Collins és kollégája, Steve Bradshaw nyomoz a régóta szolgálatot teljesítő rendőr, Hadley Matthews és egy 15 éves líbiai menekült, Farah Mehenni halála ügyében, akik lezuhantak a déli Portland Tower tetejéről Kelet-Londonban. A 3 részes produkció Kate London Metropolitan című trilógiájának első kötetén alapszik. Először a brit ITV mutatta be 2021 novemberében. Június 14-től lesz elérhető a streaming szolgáltatón az Anyaföld (Motherland) mindhárom szezonja. A távolról sem tökéletes szülők próbálnak lavírozni a gyermeknevelés kihívásai és traumái közepette, a nézők pedig vicces, őrült és üdítően kozmetikázatlan képet kapnak az anyaság – és apaság – nehézségeiről és szépségeiről. A sorozat a BBC Two-n debütált 2016-ban.

Június 22-én a Shameless – Szégyentelenek összes évada felkerül a platformra. A produkció az eredeti angol sorozat amerikai változata, melyben egy munkás Chicago-i nagycsalád, Gallagherék szórakoztató mindennapjait követhetjük figyelemmel. A Showtime saját gyártású szériáját hazánkban a VIASAT3 vetítette. 23-án debütál az HBO Maxon egy friss francia sorozat, a Látogatók (Visitors). A történet szerint ez Richard első napja a rendőrségnél. Alkonyatkor azonban két különös fény ütközik össze az égen. A 8 epizódos sci-fi szériának május 3-án volt a premiere hazájában.

Június 27-én érkezik a Westworld 4. évadának első része, majd hetente egy friss epizóddal jelentkezik. A western sci-fi sorozat 3. évada szezonjában már elhagyták a főhősök a parkot, és egy modern nayvárosban találják magukat. A vadonatúj etap 6 részből fog állni, az alkotók szerint pedig teljesen különbözni fog az előző évadtól. 28-án elérhetővé válik a Mayans MC teljes 4. szezonja. A Kemény motorosok saga spin-offja a börtönből frissen szabadult egykori aranyifjút, EZ Reyest követi, aki az amerikai-mexikói határon lévő kisváros Mayans M.C. nevű charta egyik leendő tagjaként új törvényen kívüli identitását kell, hogy kialakítsa. A tengerentúlon a bűnögyi dráma az FX csatornán futott.

Június 29-én kerül be a platform kínálatába a 2011 és 2016 között futó amerikai akció-krimisorozat, A célszemély (Person of Interest) mind az öt évada. A bűnügyi thriller egy halottnak hitt egykori CIA ügynökről, John Reese-ről szól, aki egy titokzatos milliárdossal, Harold Finch-csel társul, hogy bűncselekményeket előzzenek meg high-tech eszközökkel. Magyarországon korábban a a VIASAT3 és a VIASAT6 sugározta.

30-án jön Az átkozott Michael Che (That Damn Michael Che) 1. etapja. A szkeccs komédia minden epizódban más-más fontos témát boncolgat. Előkerül a rendőri brutalitás, a munkanélküliség és a szerelmi kapcsolatok kérdése is, mindez egy fekete személy nézőpontjából. A tengerentúlon május 6-án debütált az HBO Maxon.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban