A New Amsterdam hazai premierje 2019. február 25-én volt a VIASAT3-on. A széria második évada tavaly márciustól már az AXN-en került képernyőre. Egyik csatornán sem volt igazán sikeres a sorozat, így meglepetésként hatott, amikor kiderült, hogy január 4-től az RTL Klubon sugározzák az amerikai szériát. Január végéig heti 4 alkalommal, később már minden hétköznap látható volt a sorozat és viszonylag sikeres is lett. A 2. évad vetítése február 8-án kezdődött, rögtön az 1. szezon után.

Február 25-én tavaszi műsorrendre váltott az RTL Klub és a számos saját gyártású műsor érkezése miatt a New Amsterdam heti 5 alkalom helyett csak péntekenként került képernyőre. Most az RTL Klub nézői számára is szünetre megy a sorozat, a 2. évad utolsó része március 26-án, pénteken 22:35-kor lesz látható a csatornán. A szériát jelenleg a Coolon ismétlik minden hétköznap 19 órakor. A sorozat az RTL Klubos vetítése alatt lett sokak kedvence Magyarországon. A Netflixen is egyre többen nézik, pedig ott nincs szinkron a szériához. Az elmúlt időszakban az online videótár itthoni felhasználói körében a 4-6. helyen volt a sorozat.

A New Amsterdam 3. évada március 2-án indult az NBC-n. Az amerikai csatorna annyira elégedett a széria eddigi szezonjainak a számaival, hogy már berendelte a 4. és az 5. évadot is. Még nem tudni, hogy a 3. szezon mikor érkezhet Magyarországra, illetve arról sincs információ, hogy a sorozat a Sony csatornáin (VIASAT3, AXN), az RTL Klubon vagy a Netflixen mutatkozik-e be.

hirdetés
hirdetés

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re

Még idén érkezik a Házasság első látásra 2. évada a TV2-re

Két bejelentés érkezett az Ázsia Expressz idei évadáról

Bejelentették, hogy kik lesznek a Bajnokok Ligája műsorvezetői az RTL-nél