.

Jelentős változás lesz a New Amsterdam RTL Klubos vetítésében

Írta: Kenderessy Szabolcs | 2021. február 17. 20:44
Január 4-én indult a New Amsterdam - Vészhelyzet New Yorkban az RTL Klubon. A sorozat kezdetben hétfőtől csütörtökig késő esténként volt látható, január 25. óta pedig minden hétköznap képernyőre kerül. A kórházas produkció 1. évada február 5-én ért véget, de szünet nélkül, 8-án el is kezdődött a csatornán a 2. szezon, mely azóta is a csatorna fontos programja.
A széria minden alkalommal komoly arányban kikap a nagy sikerű Exatlon Hungarytől és önmagában maximum közepes számokat hoz, mégsem számít kudarcnak. Az elmúlt években ugyanis kivétel nélkül megbukott az összes amerikai sorozat az RTL Klubon, de a New Amsterdam ahhoz képest, hogy vásárolt tartalom és több kábelcsatornán is már látható volt, az eredményei egyaltalán nem számítanak rossznak. Februárt 25-től azonban tavaszi műsorrendre vált az RTL Klub, melyet hamarosan részletesen is bemutatunk. Az új struktúra részeként számos saját gyártású műsor érkezik, elsőként jövő csütörtökön a Cápák között új évada. Az egyéb műsorok miatt pedig rossz hír, hogy a New Amsterdam vetítése heti 5-ről, heti 1-re csökken, de jó hír, hogy legalább péntekenként megmarad. Az évadból egyébként amúgy sem lett volna sok hátra, ugyanis eddigre a 18 részből már 14 képernyőre került.
Így jövő héten az eddig megszokottakhoz képest csütörtökön nem lesz New Amsterdam, márciustól viszont már csak péntekenként lesz látható. Mivel már csak 4 rész van hátra, még a jövő hónapban be is fejeződhet a sorozat 2. szezonja. Ezután viszont biztosan véget ér a vetítése, ugyanis a sorozat 3. évadát még Amerikában sem mutatták be. A New Amsterdam folytatása a tengerentúlon valamikor 2021-ben érkezik, de a széria számaival az NBC annyira elégedett, hogy már berendelte a 4. és 5. évadait is.


További hírek

A Barátok közt sztárja is versenyezni fog a Survivor új évadában

Kiderült, hogy meddig tart A mi kis falunk napi ismétlése az RTL Klubon

Komoly technikai probléma volt a LifeTV-nél

Rendhagyó, új műsor indul