A New Amsterdam az elmúlt években az AXN-en, a Coolon és a VIASAT3-on is látható volt, azonban a magyarországi nézőinek nagy része az idei, RTL Klubos vetítése során ismerte meg. Az országos csatornán január 4-én debütált, kezdetben hétfőtől csütörtökig, majd január végétől már minden hétköznap képernyőre került egészen február 25-ig. A következő hetekben a produkció 2. szezonjának utolsó részei péntek esténként lesznek láthatóak az RTL Klubon. Sok néző panaszkodott azonban, hogy túl késői neki a 21 óra utáni kezdés, mióta pedig 22 óra utánra került, végkép sokan írták, hogy nem tudják tovább követni. Nekik most jó hírünk van.

Az RTL Magyarország tavasszal, kora esti időpontban megismétli a sorozatos kábelcsatornáján. Március 5-től, péntektől a legelső részétől érkezik újra New Amsterdam a Coolra. A kórházas produkció A mi kis falunk napi ismétlése helyén minden hétköznap 19 órakor lesz látható. A rá következő héttől pedig az újravetítést másnap 6:30-kor is megismétlik, mely a hajnalban kelőknek lehet alternatíva.

Amerikában a New Amsterdam 3. évada valamikor az idén érkezik, sőt a következő évekre már a sorozat 4. és 5. évadait is berendelték.

hirdetés
hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna