Január 4-én indult A mi kis falunk kezdetektől lévő napi ismétlése a Coolon. Az újravetítés szinte alig kapott promóciót, mégis pár nap után a vártnál is nagyobb siker lett. A központi, 7 órás sugárzása hetek óta a csatorna esti átlagának többszörösét hozza és felhúzza a Cool teljes főműsoridejét is. Ezt látva nem csoda, hogy sorba jöttek a hírek, hogy az 1. évad után a 2., majd a 3. szezonját is megismétlik a csatornán. Történt ez annak ellenére, hogy február eleje óta este 9 után néhány perccel az RTL Klubon is elkezdték a legelejétől újraadni a produkciót.

Február közepén írtuk meg, hogy 18-ától a legnézettebb magyar sorozat 4. évadát is leadják az RTL Magyarország sorozatos csatornáján. Most azonban kiderült, hogy ezt már nem fogják végig vetíteni, ugyanis 7 résszel a szezon vége előtt leveszik a szériát. Így március 4-én, jövő csütörtökön a 4×11-es epizóddal véget ér A mi kis falunk ismétlése a Coolon.

Jó hír azonban, hogy az RTL Klubon megmarad a sorozat este 9 órás ismétlése és hamarosan érkezik A mi kis falunk új, 5. évadának folytatása is, erről itt olvasható bővebben.

hirdetés
hirdetés

Mesterséges intelligencia alkotta az MTVA új műsorvezetőjét

Leleplezték az idei X-Faktor harmadik férfi mentorát

Balázs, Bence, Majka és Joci vezetik majd az RTL 15 év után visszatérő showműsorát

Berendelték az egyik Star Trek sorozat következő évadát

Ezek a vadonatúj filmek érkeznek áprilisban a Netflixre

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának első hetének vendégei