.

Újabb műsorváltozás az RTL Klubon, naponta lesz A mi kis falunk és eltűnik az esti Barátok közt

Írta: Kenderessy Szabolcs | 2021. január 29. 20:10
Az előző nagy műsorváltozás hétfőn volt az RTL Klubon, amikortól korábbra került a Keresztanyu, így rövidebb lett a Fókusz, és azóta előbb indul a New Amsterdam és a késő esti Barátok közt is. A változtatás olyan szempontból bevált, hogy a Keresztanyu nézettsége visszaerősödött, viszont olyan szempontból hatástalan volt, hogy a TV2 maradt főműsoridőben a legnézettebb csatorna, ami január óta tart. Feltehetően ezért az RTL Magyarország az egyik legerősebb fegyveréhez nyúl és elárasztja az RTL Klubot A mi kis falunk ismétlésével.
Februárban a Fókusz továbbra is 18:50-kor kezdődik majd és most a Keresztanyu is megmarad az új, eheti 19:55-ös időpontjában. A vidéki sorozatot követően azonban egy falus sorozatot tesznek. Hétfőtől minden hétköznap 21:10-kor A mi kis falunk ismétlés lesz látható az RTL Klubon. A csatorna a legelejétől újra elkezdi adni a szériát, a korábbi ismétlések eddig mindig beváltak. A New Amsterdam ezért egy órával későbbre, 21:10-ről 22:20-ra kerül. Úgy látszik az RTL Magyarország megunta a késő esti Barátok közt hetek óta tartó katasztrofális nézettségét és végképp éjszakára száműzi. A jövő héttől Berényiéket ugyanis 22:20-ról 0:25-re pakolják. Jó hír viszont, hogy a délutáni vetítése megmarad és ott továbbra is 17:05-kor lesz látható. 23:20 körülre Házon kívül, XXI. Század és az RTL Híradó - Késő esti kiadás kerül.
Az újabb nagy műsorváltozás miatt könnyen elképzelhető, hogy valódi versenyt hoz a TV2 és az RTL Klub hétköznapi főműsorideje között, ugyanis az elmúlt hetekben taroló Exatlon erősebb ellenfeleket fog kapni. A 21 órás sávban A mi kis falunkat biztosan többen fogják nézni, mint a New Amsterdamot, a 22 órás sávban pedig a New Amsterdam hozhat magasabb nézettséget, mint a Barátok közt.


További hírek

Jövő héten szünetre megy az egyik fontos magyar sorozat az RTL Klubon

Az RTL is beszállt az Aranyélet készítőjének frissen díjat nyert sorozatötletébe

Márciusban új évaddal folytatódik az egyik legnépszerűbb kórházas sorozat Magyarországon

Új évaddal tér vissza az RTL Klub egyik fontos magyar sorozata