A májusi filmpremierek után most bemutatjuk, hogy milyen újdonságok érkeznek a nyár első hónapja során a Netflixre. Májushoz hasonlóan júniusban is 9 egész estés alkotás kerül be a streaming szolgáltató kínálatába. Többek közt Jessica Alba új produkciója, Nicole Kidman, Zac Efron és Joey King közös filmje, valamint adaptációk is elérhetővé válnak.

Családi affér

Június 4-én érkezik a streaming szolgáltatóra egy olasz vígjáték, A nagyi örökségének ára (The Price of Nonna’s Inheritance / Ricchi a tutti i costi). Amikor egy nagymama beleszeret egy kétes szándékú és pimasz udvarlóba, a családja titokban kieszel egy tervet, hogy megvédjék a nagyi életét és a saját örökségüket. A filmben A nagy pénzrablásban Helsinkit alakító Darko Peric is játszik. 5-én kerül be a kínálatba a Cápák a Szajnában (Under Paris / Sous la Seine) című francia horror-thriller. Egy párizsi vérfürdő megakadályozása érdekében egy gyászoló tudós kénytelen szembenézni saját tragikus múltjával, amikor a Szajnában felbukkan egy óriási cápa.

hirdetés

6-án válik elérhetővé a Basma. A szaúdi drámában egy fiatal, külföldön tanuló szaúdi nő hazatér Dzsidda városába, ahol megtudja, hogy családja súlyos igazságoktól igyekezett eddig megóvni őt. 7-én debütál a Glen Powell és Adria Arjona főszereplésével készült A bérgyilkos, aki nem is volt (Hit Man) című romantikus vígjáték. Egy professzor bérgyilkosnak adja ki magát. Azonban veszélyes és kétes területre téved, amikor vonzódni kezd egy nőhöz, aki felbérli őt. A filmet valós történet inspirálta.

Június 19-től lesz megtekinthető egy lengyel krimi, Az örökség (Inheritance / Spadek). A történet szerint egy gazdag nagybácsi halála után a villájában összegyűlő és egymástól elhidegült rokonainak bonyolult rejtvényeket kell megoldaniuk, hogy rátehessék a kezüket az örökségükre. Szintén ezen a napon jön a Netflixre egy újabb lengyel produkció, a Kleks Akadémia (Kleks Academy / Akademia pana Kleksa). A fantasyban egy első ránézésre hétköznapi lány szeltűnt apja után kutat. Elfogadja egy varázslóiskola meghívását, amelynek vezetője a különc professzor, Mr. Kleks. A film Jan Brzechwa regényei alapján készült.

21-én lesz a premierje Jessica Alba akciófilmjének, a Robbanáspontnak (Trigger Warning). A különleges erők egyik kommandósa veszélyes összeesküvésre bukkan, amikor apja váratlan halálát követően, kérdéseire válaszokat keresve hazatér. 27-én válik elérhetővé egy japán dráma, az Egyre közelebb (Drawing Closer). A 17 éves Akito életéből hátralévő egy év új értelmet nyer, amikor elhatározza, hogy boldoggá tesz egy halálos betegségben szenvedő lányt, akinek mindössze hat hónapja van hátra. A produkció Aoi Morita azonos című regényének adaptációja.

Június 28-án debütál Nicole Kidman, Zac Efron és Joey King közös romantikus vígjátéka, a Családi affér (A Family Affair). Zara egy önimádó hollywoodi filmsztár, Chris Cole személyi asszisztenseként dolgozik. Amikor a lány azt gondolja, hogy nincs is rosszabb egy olyan főnöknél, aki nem veszi őt komolyan, rájön, hogy a férfi titkos kapcsolatba keveredett az ő özvegy édesanyjával.

A SkyShowtime legnagyobb júniusi újdonságait itt, a Disney+ premierjeit pedig itt ismertettük. A Max sorozapremierjeit itt, míg legújabb filmjeit itt mutattuk be. A Netflix új szériáiról és friss évadairól itt írtunk.

hirdetés

Megszűnt az egyik hazai csatorna

26. heti nézettség - Komoly bukás lett a Marsra magyar 2. évada az RTL-en

Legendás kvíz műsorvezetésével térhet vissza Palik László a TV2-re

A TV2-től átigazolt műsorvezetőtársat kap Miller Dávid az X-Faktorban

Iszak Eszter elbúcsúzott a Mokka nézőitől

Bejelentették a Sztárbox új kategóriáját és 8 versenyzőjét